2019-08-20 17:34

Alex Chipciu: “Vreau să joc cu Barcelona pe Nou Camp, în Liga Campionilor”

 |  13:09
Alex Chipciu: “Vreau să joc cu Barcelona pe Nou Camp, în Liga Campionilor”

Florentin Dincă

Mijlocaşul Stelei, Alexandru Chipciu, a acordat un interviu pentru “Eu Sunt 12” în care a afirmat că visul său cel mare este să joace cu echipa sa împotriva Barcelonei, pe Nou Camp, în Liga Campionilor. Ţinând cont de diferenţa actuală dintre cele două echipe, nu ştiu dacă ne-am dori acum o confruntare între catalani, campionii europeni en-titre şi cert cea mai în vogă echipă a ultimilor ani, şi Steaua, pentru că scorul ar lua-o razna.

"Dacă ar fi să mă gândesc la un stadion mare, mi-aş dori să jucăm pe Camp Nou în Champions League, pentru că Barcelona e echipa pe care o apreciez cel mai mult şi unde am simţit pe viu atmosfera din tribună. Dacă ar fi să mă gândesc la meciurile de campionat, clar mi-aş dori să mai joc pe Ghencea, unde atmosfera e unică, dar sincer mi-e dor şi de stadionul unde am inceput fotbalul, la Brăila, sau de stadionul de la Braşov, unde am debutat în Liga 1", a declarat şeptarul Stelei.

Mijlocaşul de 26 de ani se află în lotul Stelei încă din iarna lui 2012, timp în care a reuşit să acumuleze 156 de partide, 31 de goluri şi 38 de pase decisive. Alex Chipciu a câştigat trei campionate în tricoul Stelei, o Cupă a României şi o Supercupă, însă de au an încoace, fotbalistul se află într-o scădere vizibilă de formă, el fiind chinuit şi de cele două accidentări grave suferite.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE