2020-04-03 21:28

Alexe şi Matei se descurcă bine şi la învăţătură, nu doar la fotbal. Tinerele speranţe ale marilor rivale din Bucureşti au trecut cu bine peste bacalaureat

 |  17:12
Alexe şi Matei se descurcă bine şi la învăţătură, nu doar la fotbal. Tinerele speranţe ale marilor rivale din Bucureşti au trecut cu bine peste bacalaureat

Dacă majoritatea fotbaliştilor preferă să seconcentreze total asupra carierei, Marius Alexe şi Cosmin Matei nu au lăsatdeoparte nici învăţătura, iar în această vară, au susţinut cu brio examenul debacalaureat.

Accidentat, dinamovistul Alexe nu a putut mergealături de colegii săi în stagiul din Austria şi astfel a avut timp pentrupregătirea Bacului după ce anul trecut l-a ratat din cauza programuluiîncărcat. “Spersă nu am parte de profesori stelişti. Nu prea pot săînvăţ, sunt supărat că nu pot fi în cantonament”, spuneaAlexe înainte de examene. Chiar şi aşa, tânărul în vârstă de 20 de ani, absolvental Liceului Benajamin Franklin, nu a întâmpinat mari probleme şi a promovat cumedia 6,65, cea mai mare notă primind-o la Geografie, 7,8.

“Noul Hagi” aşa cum eporeclit Cosmin Matei, proaspăt înregimentat la Steaua, s-a descurcat ceva maibine la examene. Mijlocaşul în vârstă de 18 ani a susţinut examenele laConstanţa, motiv pentru care a şi ratat un transfer la Unirea Urziceni. Totuldupă ce Matei a cerut câteva zile pentru a se putea pregăti pentru Bac. Cumialomiţenii au refuzat, mijlocaşul s-a reorientat către Steaua. Internaţionalula promovat cu media generală de 7,38, iar la fel ca şi Alexe, geografia a fostpunctul forte, fiind notat cu 8,5. Noul său coechipier de la Steaua, MihaiRăduţ nu s-a mai prezentat la exemene, preferând să meargă în cantonamentul dinAustria.

Şi doi jucători de la Oţelul au fost cuprinşi de febraexamenelor de vară. Dacă portarul Gabriel Abraham a fost respins la limită, cuo medie de 5,91, în schimb fundaşul Florin Stoica a obţinut 6,85, astfel că sepoate gândi la o facultate din toamnă.

De departe, cel mai bine s-a descurcat fiul fostuluipatron de la FC Argeş, Cornel Penescu. Andrei a obţinut media de 8,48, singurasincopă fiind la limba română, unde a primit nota 7,45.

67% este media de promovabilitate pe ţară, cea mai slabă din ultimii 10ani


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE