2019-10-17 12:07

ALIBEC are zilele numărate şi la Astra. Ce DECIZIE au luat şefii echipei

 |  17:28
ALIBEC are zilele numărate şi la Astra. Ce DECIZIE au luat şefii echipei

Adus cu surle şi trâmbiţe de la FCSB pentru a-şi relansa cariera, Denis Alibec şi-a continuat perioada de sterilitate şi în tricoul Astrei în acest început de sezon. Motiv pentru care şefii grupării giurgiuvene să gândesc să-l treacă uşor, uşor pe linie moartă, iar la iarnă să-l vândă la prima ofertă cât de cât acceptabilă.

Iar decizia de vineri luată de aceştia dau întăresc şi mai mult faptul că Alibec are zilele numărate în tricul Astrei. Atacantul camerunez Jacques Zoua, destul de cunoscut cum ceva ani, internaţional, pentru care a jucat 23 de partide sub egida leilor neînmlânziţi, este noul jucător al Astrei Giurgiu, acesta semnând un contract valabil pentru următoarele 3 sezoane.

Zoua, 27 de ani, are în CV echipe importante din fotbalul european, precum belgienii de la Beerschot Wilrijk, FC Basel (Elveţia, cu care a luat 3 campionate şi o cupă), Hamburg şi Kaiserslautern (Germania) şi Ajaccio (Franţa).

El a jucat în Liga Campionilor şi Liga Europa şi este campion al Africii în 2017, cu Camerun, naţională pentru care nu a reuşit totuşi săpuncteze în 27 de meciuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE