2019-06-19 05:56

ALIBEC e grav bolnav. O poate termina cu fotbalul. Dezvăluiri INCREDIBILE ale mamei sale

 |  11:41
ALIBEC e grav bolnav. O poate termina cu fotbalul. Dezvăluiri INCREDIBILE ale mamei sale

Denis Alibec nu a fost inclus în lotul FCSB pentru partida de duminică seară cu Viitorul. Aflat oricum în dizgrație la echipa sa, fotbalistul a luat o decizie incredibilă în chiar ziua meciului. Pe reţelele de socializare a apărut o fotografie cu atacantul roş-albaştrilor la munte, în timp ce purta ochelari de schi.

Mama atacantului, Emilia Stroe, a explicat ce se întâmplă cu fotbalistul. Aceasta a dezvăluit că fiul său este destul de grav bolnav, o problemă care ar putea chiar să-i termine prematur cariera.

"Aș vrea să lămuresc două probleme. Prima legată de mersul la munte. Este cu familia mea, la munte, dar Denis nu a schiat. De ce poartă acei ochelari de schi? Denis a suferit o semipareză şi a rămas cu o sensibilitate foarte mare la ochi. Are o sensibilitate la microbi şi curentul îl afectează şi de aceea şi-a pus ochelari cât s-a dat cu telescaunul şi cât s-a plimbat pe pârtie. După ce s-a anunţat lotul, a plecat cu fratele meu şi cumnata mea la munte", a declarat Emilia Stroe la Digi Sport Matinal.

"El nu este nici acum 100%. Aud că unii spun că se alintă. Are zile când se spală pe faţă şi se apleacă şi nu mai poate de durere. Foarte mulţi spun că se dă lovit. A jucat în tot play-off-ul cu semipareză. Lua 12 pastile înainte de meci, dar de multe ori nu le mai lua, pentru că dădeau somnolenţă. Un jucător cu semipareză cum nu joacă pentru echipă? A avut jumătate de faţă strâmbă, după meciul cu CFR de anul trecut, când a fost eliminat, când a luat roşu. A doua zi, la 5 dimineaţa, avea faţa strâmbă. La 6 a ajuns la Spitalul Militar", a mai spus Emilia Stroe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE