2020-02-28 11:54

Alţi doi antrenori pe ţeavă

 |  16:11
Alţi doi antrenori pe ţeavă

Rezultatele catastrofale ale campioanei en titre CFR Clujîn acest început de sezon i-au pus serios pe gânduri pe conducătorii ardeleni.Deşi în mass-media înceară să-l apere pe Mandorlini, Paszkany şi Mureşan nu ştiucum să mai scape de tehnicianul italian. Principalul obstacol care îl întâmpinăcei doi este clauza eliberatorie a antrenorului, cifrată la 800.000 de euro. Odecizie în privinţa băncii tehnice a clujenilor va fi luată în scurt timp, celmai târziu după meciul din etapa viitoare, cu Pandurii Târgu-Jiu. Principaliivizaţi pentru a-i lua locul lui Mandorlini sunt Ioan Ovidiu Sabău şi MaurizioTrombetta.

Tot din cauza rezultatelor slabe, şi Aurică Ţicleanu estefoarte aproape de demitere de la Universitatea Craiova. Doar trei puncte încinci etape l-au făcut pe Adrian Mititelu să-şi piardă răbdarea, iar la finalulpartidei cu Astra l-a atenţionat pe antrenor că „nu este compatibil cu echipa”.

În altă ordine de idei, Roni Levy a părăsit dejaUnirea Urziceni, din cauza gravelor probleme financiare cu care se confruntăechipa ialomiţeană, deşi promisese că va mai rămâne pe bancă până după returulcu Hajduk Split din Liga Europa. Conducerea clubului negociază cu ViorelMoldovan şi Petre Grigoraş

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-09-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE