2020-02-17 23:50

Ando, mai rezişti?

 |  18:22
Ando, mai rezişti?

Vremurilecând atacul “scotea” apărarea au dispărut la Dinamo.Rolurile s-au schimbat cu Vasluiul, şi alb-roşii au condus pe tabelă, însă la final rezultatul a fost acelaşi. Înfrângerea de acasă cumoldovenii a tensionat peste limită situaţia din Ştefan cel Mare. Deşi înultimele două săptămâni i-au fost aduşi alţi fundaşi de bandă, Rubio şiBordeanu, la Dinamo apărarea este şi mai vraişte decât pe vremea luiScarlatache, Homei sau Bazzi, iar Andone nu mai are răbdare şi soluţii.

De la începutul sezonului Andone a rostit, fără nici oexcepţie, aceeaşi frază după fiecare meci: “sunt mulţumit deatac, însă în apărare facem greşeli mari, mai avem foarte mult de lucru”. Tehnicianul, fost fundaş de fier, nu mai ştie ce soluţie să găseascăpentru ca defensiva echipei să nu mai ofere cadouri adversarilor. A făcutpermutări nenumărate pe linia de fund, i-a schimbat între ei, pe Pulhac cuBazzi şi Bordeanu, pe Garat cu Goian, pe Moţi cu Scarlatache, pe Homei cu Helderşi Rubio, dar rezultatele sunt din ce în ce mai slabe. Nici la portari nu afăcut excepţie, a început sezonul cu Curcă între buturi, apoi a apelat lamacedoneanul Naumovski, pentru ca ulterior să revină la fostul constănţean.Acum, se pregăteşte să-l introducă în poartă Emilian Dolha, refăcut după o accidentaregravă.

L-a vrut cu disperare pe Maftei

Numeric, defensiva lui Dinamo stă bine, nouă fundaşiîn lot, însă valoric lasă greu de dorit. Din această cauză, Andone a cerut cudisperare conducerii măcar un stoper cu mare experienţă, care să aşeze cât maibine apărarea. Deşi în ultimele două luni s-au vehiculat mai multe nume pentruacest post, ca Piacek, Zec, Mehmedovic sau Bruno Fernandes, ţinta numărul unu adinamoviştilor, după dezmembrarea Unirii Urziceni, a fost Vasile Maftei. Fostulcăpitan giuleştean a fost în discuţii avansate cu şefii dinamovişti, însă trecutulvişiniu nu l-au lăsat deocamdată pe acesta să semneze cu echipa din Ştefan celMare. Chiar “Fălcosul” s-aimplicat în negocieri, deoarece avea nevoie cu disperare de experienţa luiMaftei în apărare, însă fostul rapidist aşteaptă în continuare un telefon dinGiuleşti.

Şefii l-au băgat în şedinţă

Chiar în ziua meciului cu FC Vaslui, conducătoriidinamovişti au descins la Săftica pentru a discuta cu Andone despre problemele echipeişi despre rezultatele slabe din ultima perioadă. Badea şi Borcea i-au cerutexplicaţii tehnicianului cu privire la haosul din apărare, şi de ce acesta nu areuşit să găsească o formulă defensivă stabilă până acum, deşi de la începutulsezonului au trecut 12 partide. Andone s-a plans că i-au fost aduşi prea puţinifundaşi valoroşi, însă şefii i-au transmis că trebuie să se descurce până îniarnă cu ce are la dispoziţie în acest moment.

Nu vrea să renunţe, dar rezultatele nu îl ajută deloc

Dacă începutul de sezon a fost unul foarte bun pentruechipa lui Andone, cu victorii pe linie atât în campionat, cât şi înpreliminariile Ligii Europa, în ultima lună rezultatele au fost catastrofale.Declinul a început de la partida de acasă cu nou-promovata Universitatea Cluj,atunci când alb-roşii au marcat de trei ori, dar au pierdut lamentabil disputa.A urmat remiza scoasă cu forcepsul la Braşov, în faţa unei echipe care aevoluat aproape o repriză în inferioritate numerică, pentru ca înfrângerea cuFC Vaslui să arunce în aer atmosfera din Groapă.

Primul scurtcircuit dintre şefi şi Ando s-a produsdupă eliminarea din Liga Europa, însă acţionarii se bazau pe faptul că încampionat echipa o să defileze însă, cu excepţia victoriei senzaţionale cuRapid, alb-roşii au luat-o la vale cu rezultatele în Liga I. Andone pare sigurpe funcţia sa şi nu vrea să renunţe, dar Borcea şi Badea par a nu mai avea răbdarecu tehnicianul în vârstă de 50 de ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-10-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE