2020-02-28 10:15

Ando nu se teme de demitere: “Am alte 5 oferte”

 |  17:13

Rezultatele slabe obţinute de Dinamo în ultima lună, perioadă care nu a strâns decât un singurpunct în 4 meciuri, i-au făcut pe şefii din Groapă să ia în considerare şidemiterea lui Andone, dacă tehnicianul nu reuşeşte să redreseze echipa cât mairepede. Asta înseamnă 6 puncte în următoarele două meciuri de campionat, pecare alb-roşii le vor disputa pe teren propriu, cu Oţelul şi Steaua.

Fălcosul nu se teme că va fi dat afară, însă se considerăprincipalul vinovat pentru ultimele rezultate ale echipei. “Şi dacă mă dau afară, ce? Mă dau afară din România?Mai am alte 5 oferte. Eu sunt principalul vinovat pentru aceste rezultate. Avemprobleme de atitudine, la Urziceni a fost primul meci încare nu am marcat. Mai greşesc şi eu, recunosc. Nu vreau să iau încă măsuriîmpotriva jucătorilor. Dacă nu vom obţine puncte multe în următoarele douămeciuri vom trece la alt plan”.

Andonea mai spus o dată că va părăsi echipa la finalul sezonului dacă aceasta nu vacâştiga campionatul: “Eu nu pot să accept să nu iau titlul. Dacăeşti la trei-patru puncte de prima clasată, cu o pregătire bună în iarnă oricee posibil în retur. Dacă iei şi locul doi e bine după ce în sezonul precedentai terminat pe şase. Am ajuns la o vârstă la care nu pot să mai stau să mă luptpentru locul doi. Dacă nu reuşim, să vină altul. Ori obţin ceea ce vreau şi cecred că pot cu jucătorii ori ne dăm mâinile. Eu sper să îmi fac treaba binepână la sfârşit".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-02-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE