2019-10-14 11:21

Andrea Lekic şi pasiunile sale nebănuite

 |  11:12
Andrea Lekic şi pasiunile sale nebănuite

Înaintea partidei cu Vipers Kristiansand din Liga Campionilor, dispută care va avea loc duminică de la ora 18.30, “tigroaica”Andrea Lekic, a vorbit, la CSMB TV, despre pasiunile sale. Coordonatorul campioanei a dezvăluit că, dacă nu ar fi practicat handbalul, i-ar fi plăcut să fie somelier, dar şi că este îndrăgistită de baschet, călărie şi chitară.

Andrea Lekic şi pasiunile sale nebănuite
zoom

”Dacă nu aş fi făcut handbal mi-aş fi dorit să fiu somelier. Îmi place foarte mult. Ah, şi baschetul îmi place mult. Acum ceva timp am încercat să învăţ să călăresc, am început, dar a trebuit să mă mut de la Skopje... Acum  ştiu că nu am voie, aşa că nu o voi face prea des. Am început să învăţ să cânt la chitară, dar apoi m-am accidentat şi nu am mai continuat”, a povestit Lekic.

Conducătorul de joc al campioanei României a vorbit şi despre tabăra internaţională de care se ocupă de şase ani, în care peste 100 de copii învaţă despre handbal. ”Am început în Ljubljana. Este o tabără internaţională, am avut copii şi din România, este o experinţă incredibilă. Pentru ei e bucurie să joace handbal şi asta mă face să fiu fericită şi îmi dă o energie pozitivă”, a explicat handbalista.

CSM Bucureşti va juca, duminică, returul cu echipa norvegiană Vipers, din grupa D a Ligii Campionilor, iar Lekic a invitat fanii la partidă: ”Este absolut normal ca toată lumea să se gândească doar la victorie. Suntem CSM şi avem mereu obiectiv victoria. Este foarte important să ţintim obiective înalte. Vipers joacă bine, sunt puternice fizic, sper să câştigăm. Aşteptăm publicul să ne susţină”.

Campioana României se află pe locul 1 în grupa D din Liga Campionilor, cu 4 puncte acumulate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE