2020-02-18 18:04

Andrei Ivan va semna pe cinci ani la Steaua

 |  18:46
Andrei Ivan va semna pe cinci ani la Steaua

Florentin Dincă

Gigi Becali nu s-a lăsat până nu l-a transferat pe Andrei Ivan, noua revelaţie a fotbalului românesc. În vârstă de 19 ani, atacantul lui CSU Craiova urmează să semneze un contract pe cinci ani cu Steaua.

În schimbul său, creditorul oltenilor, Mihai Rotaru, urmează a încasa două milioane de euro în mai multe tranşe. În plus, Craiova va păstra şi un procent de 30% dintr-o vânzare ulterioară a fotbalistului în străinătate.

Dorit şi de Costel Gâlcă la Espanyol Barcelona, Andrei Ivan a acceptat şi el salariul propus de Gigi Becali. 8.000 de euro pe lună în primul an de contract, urmând ca suma să crească progresiv în fiecare an cu câte o mie de euro lunar. Fotbalistul se află alături de lotul divizionar în cantonamentul din Antalya, iar după ce stragiul de pregătire se va încheia, fotbalistul se va muta în cantonamentul Stelei , care se desfăşoară tot în Turcia.

Este interesant unde va juca Andrei Ivan în echipa Stelei. Folosit la Craiova mijlocaş stânga şi atacant, fotbalistul va fi nevoit să tragă tare să le ia faţa unor jucători ca Hamroun, Chipciu sau Marica.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE