2020-02-19 19:28

Anelka a fost suspendat din naţionala Franţei 18 meciuri, Evra 5, Ribery 3 şi Toulalan unul

 |  17:48
Anelka a fost suspendat din naţionala Franţei 18 meciuri, Evra 5, Ribery 3 şi Toulalan unul

Comisia deDisciplină a Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF) a decis, marţi, să îl suspende18 meciuri din echipa naţională pe Nicolas Anelka, în timp ce Patrice Evra afost suspendat cinci partide, Franck Ribery trei şi Jeremy Toulalan una pentruincidentele de la Cupa Mondială.

Eric Abidalnu a primit nicio sancţiune.

"NicolasAnelka este sancţionat cu o suspendare de 18 meciuri din echipa naţională aFranţei, o suspendare de cinci meciuri a fost dictată în cazul lui PatriceEvra, Franck Ribery va trebui să ispăşească o suspendare de trei meciuri dinnaţională, Jeremy Toulalan a fost sancţionat cu o suspendare de un meci.Comisia a ţinut cont de explicaţiile lui Eric Abidal, care nu a fostsancţionat", se arată într-un comunicat al FFF.

În timpulCupei Mondiale din Africa de Sud, echipa naţională a Franţei a refuzat săefectueze o şedinţă de pregătire, în semn de protest faţă de faptul căatacantul Nicolas Anelka fusese exclus din lot, deoarece îl insultase peselecţionerul Raymond Domenech la pauza meciului Franţa - Mexic (scor 0-2), din17 iunie.

EchipaFranţei a fost eliminată în prima fază a turneului final al Cupei Mondiale,terminând ultima în Grupa A, cu un singur punct.

Franţa esteadversara României în grupa D a preliminariilor Campionatului European din2012, alături de Bosnia-Herţegovina, Belarus, Albania şi Luxemburg.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE