2020-02-25 23:49

Antrenorul lui AS ROMA crede într-o nouă REMONTADA, de data aceasta în faţa lui LIVERPOOL

 |  20:14
Antrenorul lui AS ROMA crede într-o nouă REMONTADA, de data aceasta în faţa lui LIVERPOOL

La trei săptămâni după după returul fabulos cu FC Barcelona, când AS Roma i-a eliminat din Liga Campionilor pe catalani, după 1-4 în tur, Eusebio Di Francesco, antrenorul capitolinilor, crede într-o "nouă minune", de data aceasta în faţa lui Liverpool, miercuri seară, în manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal. Returul pleacă de la 5-2 pentru cormorani.

"Trebuie să credem în asta. Cu mentalitatea, cu acest public, această pasiune, dorim să reuşim o nouă minune. Jucăm o semifinală de Liga Campionilor, în faţa a mai mult de 60.000 de oameni. Trebuie deci ca lumea să se aştepte la o echipă care luptă şi dă totul. După aceea, orice se poate întâmpla, 4-1, 0-0... Vreau să văd entuziasm, dorinţa de a depăşi obstacolul. Sunt două echipe complet diferite, din punct de vedere tactic şi al mentalităţii. Liverpool se bazează mai puţin pe jocul de pase, are un joc mai vertical. Nu trebuie doar să ne apărăm bine, trebuie să înscriem trei goluri. Ştim că trebuie să le lăsăm mai puţin spaţiu. Dacă vrei însă să dai trei goluri, nu poţi să rămâi în jumătatea ta de teren. Aşadar, vrând-nevrând le vom oferi ocazii de contraatac", a declarat Di Francesco într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul a vorbit despre pericolul numărul unu al adversarilor, egipteanul Mohamed Salah, fostul jucător al Romei, care a reuşit în tur două goluri şi două pase decisive. "Nu pot să pun toată echipa să-l ţină pe Salah. (...) Trebuie să citim mai bine anumite faze, dar nu putem pune trei oameni să-l ţină. Sper că şi Dzeko va putea fi decisiv cum a fost Salah. Cu calităţile lui, poate să fie", a încheiat Di Francesco.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE