2020-01-29 05:39

Antrenorul lui CSA Steaua a fost DAT AFARĂ după RATAREA promovării. Ce se întâmplă cu clubul Armatei

 |  15:49
Antrenorul lui CSA Steaua a fost DAT AFARĂ după RATAREA promovării. Ce se întâmplă cu clubul Armatei

Ratarea promovării în detrimentul Rapidului, au dat startul zvonurilor legate de falimentul la CSA Steaua. Numai că, gruparea Armatei îşi va continua drumul. Nu cu antrenorul Ion Ion, care a fost îndepărtat, locul acestuia pe banca tehnică fiind luat de Marius Lăcătuş, managerul general în acte, dar cu atribuţii până acum în pregătirea meciurilor.

"După ce vom primi oficial decizia comisiei AMFB voi discuta cu domnul Talpan şi în mod sigur vom ataca acea hotărâre mai departe, la Federaţia Română de Fotbal. Noi vom continua proiectul echipei de fotbal acolo unde va fi. Dacă vom avea câştig de cauză la FRF vom continua în Liga a III-a, dacă nu, în Liga a IV-a. Proiectul va continua cu Marius Lăcătuş ca antrenor şi team manager", a declarat comandantul Cristian Petrea, citat de digisport.ro..

Stadionul din cadrul bazei sportive Steaua va fi demolat pentru începerea lucrărilor la noua arenă la mijlocul acestei luni, a anunţat Petrea. "În această săptămână Compania Naţională de Investiţii va anunţa câştigătorul celor două proceduri, de demolare şi de construcţie. Săptămâna viitoare vom semna actele, iar de la mijlocul acestei luni va începe procedura de demolare. Noul stadion are termen de finalizare martie 2020, aşa că începând cu acea dată va putea fi folosit", a precizat comandantul CSA Steaua.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE