2019-10-15 22:46

Antrenorul lui Real Madrid, Rafael Benitez, va fi demis dacă pierde cu Şahtior în Liga Campionilor

 |  19:09
Antrenorul lui Real Madrid, Rafael Benitez, va fi demis dacă pierde cu Şahtior în Liga Campionilor

Florentin Dincă

Rafael Benitez îşi joacă miercuri seară postul. Antrenorul lui Real Madrid a fost confirmat de Florentino Perez după umilinţa din El Clasico, 0-4 acasă cu Barcelona, însă răbdarea boss-ului de pe “Santiago Bernabeu” se va epuiza în cazul în care “galacticii” vor suferi un eşec în faţa Şahtiorului lui Mircea Lucescu, în etapa a cincea a grupelor din Liga Campionilor (miercuri, ora 21.45, Dolcesport).

Antrenorul lui Real Madrid, Rafael Benitez, va fi demis dacă pierde cu Şahtior în Liga Campionilor
zoom
Presa iberică anunţă tehnicianul lui Real Madrid are bagajele la uşă, meciul cu Şahtior fiind decisiv pentru soarta sa. Şi asta chiar madrilenii sunt lideri în Grupa A, cu 10 puncte acumulate, cu trei peste PSG, şi şase mai mult decât Şahtior şi Malmo. Cum titlul în Primera Division este din ce în ce mai departe, Real (24 de puncte) fiind pe locul 3 în clasament, la şase puncte în spatele rivalei Barcelona (30 de puncte), singura scăpare a lui Benitez este câştigarea Ligii Campionilor.

Antrenorul lui Real Madrid, Rafael Benitez, va fi demis dacă pierde cu Şahtior în Liga Campionilor
zoom
Lipsesc căpitanii

Din păcate pentru Lucescu, el trebuie să se descurce în această seară fără căpitanul Srna, dar şi fără Kucher. Ambii sunt suspendaţi, după ce au primit cartonaşe galbene în meciul cu Malmo de la centralul Ovidiu Haţegan. De altfel, după acea partidă, Il Luce l-a taxat în termeni duri pe arbitrul român, afirmând că avertismentele au fost date intenţionat, tocmai pentru ca fotbaliştii să nu joace cu Real Madrid. "Păcat, trebuie să mă plâng din nou de brigada de arbitraj. Chiar dacă sunt conaționali, s-au comportat cum s-au comportat. Supărarea mea vine din faptul că doi jucători importanți ai mei au primit cartonașe și vor lipsi cu Real Madrid. Lui Srna i-a dat cartonaș pentru simulare, dar eu am văzut penalty clar. La rândul său, Kucher a preluat cu umărul, şi chiar dacă prelua cu mâna, tot nu își făcea niciun avantaj. Interpretările arbitrului mă supără, pentru că sunt întotdeauna împotriva unor echipe de nivelul nostru. Cu Real Madrid n-ar fi îndrăznit cineva să le dea...”, spunea Lucescu în urmă cu trei săptămâni. De aprtea cealaltă, Rafa Benitez nu îi va avea la dispoziţie pe Marcelo şi Sergio Ramos (n.r – căpitanul lui Real Madrid), ambii accidentaţi.

Gest nobil

Cu două zile înainte de meciul cu Real Madrid, Mircea Lucescu şi elevii săi şi-au făcut timp să se deplaseze în oraşul Zaporoje, unde au vizitat o familie cu zece copii a cărei casă a fost distrusă de război. Interesant este că locuinţa fusese donată acum câţiva ani chiar de Rinat Ahmetov. Acum, pe lângă cadouri, Il Luce le-a promis membrilor familiei că gruparea minerilor îi va ajuta să-şi reconstruiască casa distrusă de bombardamentele care au avut loc în Estul Ucrainei. "Aceşti oameni trebuie ajutaţi. Ceea ce fac ei este un gest eroic. I-am ajutat întotdeauna şi-i vom ajuta şi în viitor. Am cerut clubului toate informaţiile necesare despre ei. Totul se face la iniţiativa preşedintelui Ahmetov. Unul dintre scopurile noastre este de a-i ajuta pe cei cu probleme", a declarat Mircea Lucescu.

Cel mai bun 11” din istorie

Forul european a selectat fotbaliştii care au avut cele mai multe nominalizări în cea mai bună echipă a sezonului de Liga Campionilor. Curios, dar jucători ca Zidane sau Ronaldinho nu prind decât banca de rezerve. Cum era de aşteptat, Barcelona are cei mai mulţi reprezentanţi, cinci la număr: Puyol, Iniesta, Xavi, Messi și Henry. Real Madrid o secondează marea rivală şi are trei jucători: Casillas, Sergio Ramos și Cristiano Ronaldo. Echipa standard este următoarea: Casillas – Ramos, Puyol, Nesta, Lahm – Gerrard, Xavi, Iniesta – Messi, Henry, C. Ronaldo. Rezerve: Buffon – Terry, Nedved, Kaka, Ronaldinho, Zidane, Ibrahimovic.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-24

Mai multe imagini:
Antrenorul lui Real Madrid, Rafael Benitez, va fi demis dacă pierde cu Şahtior în Liga Campionilor
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE