2020-07-06 23:42

Antrenorul Victor Pițurcă și-a REZILIAT contractul de cu Universitatea Craiova. Vezi ce a motiv a invocat

 |  18:09
Antrenorul Victor Pițurcă și-a REZILIAT contractul de cu Universitatea Craiova. Vezi ce a motiv a invocat

Antrenorul Victor Piţurcă şi-a reziliat contractul cu echipa de fotbal Universitatea Craiova, semnat la începutul lunii septembrie, a anunţat sâmbătă clubul din Bănie, pe site-ul său oficial.

„Clubul Universitatea Craiova şi antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea domnului Victor Piţurcă. Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorinţa de a câştiga campionatul nu a fost susţinută de către club. Îi dorim mult succes!", se precizează în comunicatul dat publicităţii de gruparea alb-albastră, potrivit Agerpres.

„Vreau campionatul! Nu am şanse, plec! E simplu (...) V-am spus că eu vreau să câştig campionatul, nu mă interesează locurile 2, 3, 4 sau să cresc jucători", afirmase Piţurcă la jumătatea lunii trecute, în cursul unei conferinţe de presă.

În vârstă de 63 de ani, Victor Piţurcă a debutat ca antrenor în 1992, când a preluat formaţia Steaua Bucureşti, pe care a mai condus-o ulterior în trei rânduri. El a mai antrenat Universitatea Craiova de două ori, prima reprezentativă a României de trei ori, selecţionata de tineret o dată şi formaţia saudită Al Ittihad Jeddah în două rânduri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE