2020-08-09 12:36

Antrenorul emerit de tenis de masă Gheorghe Bozga a decedat

 |  15:02
Antrenorul emerit de tenis de masă Gheorghe Bozga a decedat

Antrenorulemerit de tenis de masă Gheorghe Bozga, a decedat, joi, într-un spital dinBucureşti unde a suferit o intervenţie chirgicală, el urmând să fie înmormântatduminică, la Bistriţa, oraş al cărui cetăţean de onoare este. Gheorghe Bozga(58 de ani) i-a antrenat şi lansat în lumea sportului pe Călin Creangă, MihaelaSteff, Adrian Crişan, Bernadette Szocs şi pe mulţi alţii, fiind, în ultimaperioadă, coordonatorul Centrului olimpic de tenis de masă de la Bistriţa încare se antrenau inclusiv copii şi juniori.

DirectorulCSM Bistriţa, Dorina Lowenberg, a declarat, joi, că Gheorghe Bozga a avutprobleme de sănătate încă din anii 70 când a suferit un accident, el mai fiinddependent şi de hemodializă: “Înurmă cu două săptămâni, s-a internat la Bucureşti. Se simţea foarte rău, aveanevoie de o intervenţie chirurgicală, iar azi dimineaţă (n.r. - joi) a murit.Am pierdut un om foarte valoros, un tehnician desăvârşit”.

Eaa mai precizat că trupul neînsufleţit al antrenorului va fi adus la Bistriţa şidepus în Sala olimpică de tenis de masă unde toată lumea îi va putea aduce unultim omagiu: “Toţi cei care l-au iubit şi apreciat vorputea veni la sală să-i aducă un ultim omagiu. Soţia domnului Bozga i-a fostalături în tot acest timp şi are nevoie să fie încurajată. Noi, ne vom ocupa caşi club de tot ce ţine de înmormântare. Aceasta va avea loc duminică”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-11-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE