2020-07-03 20:27

Anunț UEFA: Care sunt cei trei FINALIȘTII pentru cel mai bun jucător al sezonului

 |  20:57
Anunț UEFA: Care sunt cei trei FINALIȘTII pentru cel mai bun jucător al sezonului

UEFA a anunțat, joi, lista scurtă cu fotbaliștii dintre care se va desemna câștigătorul titlului de cel mai bun jucător al sezonului 2018/2019. Cristiano Ronaldo (Juventus Torino), Lionel Messi (FC Barcelona) şi Virgil van Dijk (Liverpool) sunt cei trei finalişti aflați în cursa pentru premiul "UEFA Men's Player of the Year".

Lionel Messi - Argentina (Barcelona): A fost cel mai bun marcator în sezonul trecut de Champions League, cu 12 goluri, a câștigat pentru a șasea oară în carieră Gheata de Aur (36 de goluri în sezonul trecut din La Liga) și și-a trecut în palmares al zecelea titlu de campion al Spaniei.

Cristiano Ronaldo - Portugalia (Juventus): A fost cel mai bun marcator al fazei finale a Ligii Naţiunilor (3 goluri, toate în semifinala cu Elveţia), competiție pe care a câștigat-o cu Portugalia. A cucerit primul său tilul în Serie A, alături de Juventus.

Virgil van Dijk - Olanda (Liverpool): A câștigat Champions League cu Liverpool, fiind ales cel mai bun jucător al finalei. În plus, a fost finalist în Liga Națiunilor, alături de naționala Olandei (învinsă cu 1-0 de Portugalia).

 

Cei trei au fost aleși de un juriu format din cei 80 de antrenori ai cluburilor care au participat în faza grupelor din ediția trecută a Champions League (32) și a Europa League (48), împreună cu 55 de jurnaliști, reprezentând fiecare dintre asociațiile membre UEFA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE