2019-10-19 20:31

APEL către suporterii lui Sepsi înainte de meciul cu DINAMO: Nu răspundeţi la provocări

 |  13:27
APEL către suporterii lui Sepsi înainte de meciul cu DINAMO: Nu răspundeţi la provocări

Conducerea clubului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe lansează înaintea meciului cu Dinamo Bucureşti un apel către suporterii săi de a-şi susţine echipa în spiritul sportivităţii şi să facă tot posibilul să nu răspundă eventualelor provocări venite din partea galeriei adverse.

Partida Sepsi OSK - Dinamo Bucureşti, din etapa a VII-a a play-out-ului Ligii I de fotbal, va avea loc luni seară pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, de la ora 18.00. Toate biletele la meci s-au vândut ca pâinea caldă de mai multe zile, altfel ca disputa va avea loc cu casa închisă. "Vă rugăm ca pe durata meciului să vă susţineţi echipa favorită în spiritul sportivităţii, să rămâneţi lucizi şi să nu răspundeţi eventualelor provocări, dar să semnalaţi organelor de ordine şi organizatorilor orice acţiune sau intenţie de tulburare a ordinii publice", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a clubului. Apel umanitar

Reprezentanţii clubului Sepsi OSK au solicitat suporterilor să vină din timp la stadion pentru a se evita aglomeraţia, accesul în stadionul municipal urmând să se facă începând cu ora 16,00, dar şi să susţină o campanie umanitară în beneficiul unui tânăr suporter. "Lansăm un apel către iubitorii fotbalului să susţină campania de strângere de fonduri lansată de Szekely Legio ("Legiunea secuiască" - denumirea galeriei echipei Sepsi -n.red.) pentru un tânăr suporter, care are nevoie de o intervenţie chirurgicală în Germania. Pe timpul meciului dintre Sepsi OSK şi Dinamo vor fi amplasate cutii pentru donaţii în sectoarele stadionului", mai menţionează sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE