2020-02-18 11:14

Arbitrează sau nu CRAIOVA lupta pentru TITLU? Mangia spune că va folosi TITULARII cu CFR Cluj

 |  16:37
Arbitrează sau nu CRAIOVA lupta pentru TITLU? Mangia spune că va folosi TITULARII cu CFR Cluj

Antrenorul lui CSU Craiova, Devis Mangia, a declarat că îşi doreşte ca echipa sa termine campionatul între primele trei clasate, iar pentru asta va folosi sâmbătă cea mai bună formație împotriva lui CFR Cluj, grupare care luptă cu FCSB pentru câștigarea titlului.

“Va fi un meci dificil, CFR este o echipă foarte bună, experimentată, care joacă foarte bine în toate partidele, dar în special în cele de pe teren propriu. Noi mergem acolo să facem ce putem mai bine. Vrem să terminăm în primele trei, pentru că am fost tot sezonul acolo. Trebuie să ne gândim doar la ce este sub controlul nostru, nu la alte lucruri. Şi să jucăm la nivelul cel mai bun meci după meci. Voi folosi jucătorii pe care îi consider cei mai buni pentru acest meci”, a spus Mangia.

CSU Craiova va întâlni CFR Cluj, sâmbătă, în deplasare, de la ora 20.45, în etapa a opta a play-off-ului Ligii 1. Cu trei etape înainte de finalul play-off-ului, podiumul este format din FCSB, 43 de puncte, urmată de CFR Cluj, 41 de puncte, şi de CSU Craiova, 35 de puncte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE