2019-10-14 06:43

ARGINT pentru România la C.E. de CROS din Slovacia

 |  14:59
ARGINT pentru România la C.E. de CROS din Slovacia

Echipa feminină de senioare a Romaniei a obtinut, duminica, medalia de argint la Campionatul European de cros din Slovacia. Selecţionata tricoloră a fost alcătuită din Ancuța Bobocel, Roxana Bîrcă, Cristina Simion, Paula Todoran, Andreea Pîșcu și Claudia Prisecaru.

La individual Roxana Bîrcă a trecut a 4-a linia de sosire. Ancuța Bobocel a sosit pe locul 11, Cristina Simion, pe locul 16, Andreea Pîșcu, pe 45, Claudia Prisecaru, pe 68, iar Paula Todoran, pe 70. La individual s-a impus alergătoarea din Turcia Yasemin Can.

Juniorul Adrian Garcea a trecut al șaselea linia de sosire a cursei câștigate de norvegianul Jakob Ingerbrigtsen, influențând și ierarhia pe echipe la U20, România clasându-se pe locul 8. Pe primele locuri au încheiat Spania, Franța și Turcia.

Din echipa României au făcut parte Dorin Rusu (loc 12), Peter Herman (70), Rareș Mikloș (76), Marian Dumitrescu (90) și Alexandru Asmarandei (107).

În întrecerea fetelor la aceeași categorie de vârstă, prima a fost britanica Harriet Knowles-Jones, pe cea mai bună poziție dintre românce plasându-se Gabriela Doroftei (loc 37).

În componența echipei României au mai intrat Angela Olenici (loc 57), Diana Bogoș (59), Oana Ivăncescu (82), Alina Butnariu (88) și Loredana Viziteu (94). Pe primele locuri au încheiat Marea Britanie, Italia și Spania.

Nicolae Coman a încheiat competiția de la tineret (U23) pe locul 62, titlul revenindu-i francezului Jimmy Gressier.

Obiectivul fixat de către Federația Română de Atletism (FRA) este obținerea a două clasări pe locurile 4-6.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE