2020-08-10 19:44

Asta-i culmea. Djukic dă vina pe FANI pentru rezultatele SLABE ale lui CSM Bucureşti

 |  12:01
Asta-i culmea. Djukic dă vina pe FANI pentru rezultatele SLABE ale lui CSM Bucureşti

CSM Bucureşti s-a făcut din nou de râs, după remiza scoasă cu forcepsul în faţa ultimei clasate, Thuringer, scor 23-23, în Liga Campionilor. Aproximativ 3.000 de fani au venit în Sala Polivalentă pentru a le susține pe ”tigroaice” la acest meci. Incredibil, dar antrenorul CSM-ului a găsit de cuviinţă să dea vina pe aceştia pentru semieşecurile din ultimul timp ale echipei sale.

"Vă spun sincer. Echipa aceasta are nevoie de sprijin, iar eu nu îl simt deloc. Am avut situaţia în care am jucat aici cu Gyor, iar Crina Pintea a primit mai multe aplauze decât orice jucătoare a noastră, care şi-au dat inima şi sângele pe teren. Ceva nu e în regulă. Această echipă merită să fie sprijinită", a spus Djukic la conferinţa de presă de după meci. 

Apoi, tehnicianul sârb a fost băgat în sedință de conducerea clubului chiar pe terenul de joc, unde a fost aşteptat de directorul general al CSM, Gabi Szabo și de președintele secției, Nicolae Luca, pentru a discuta despre rezultatele sub orice critică din ultima perioadă. 

Mai mult ca sigur, Djukic a primit un dead-line din partea conducerii clubului. Astfel, tehnicianul sârb ar urma să fie demis în cazul în care CSM va pierde derby-ul cu liderul HCM Râmnicu Vâlcea, decisiv în privinţa câştigării titlului în acest sezon.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE