2020-04-10 01:35

Astra, atac frontal la Istvan Kovacs după meciul pierdut în Bănie. Comunicat OFICIAL

 |  16:33
Astra, atac frontal la Istvan Kovacs după meciul pierdut în Bănie. Comunicat OFICIAL

Clubul Astra Giurgiu a dat publicităţii, luni, un comunicat, care prezintă greşelile bigăzii de arbitrii, conduse de Istvan Kovacs, de la meciul pierdut în Bănie cu CSU Craiova, scor 0-1, între care un penalty neacordat.

"Dacă aşa este , nu suntem de acord cu ea! Nu trebuie ca o echipă să fie dezavantajată flagrant, aşa cum a fost cazul Astrei la Craiova şi să facă apoi presiune mediatică, pentru a spera că astfel de episoade nu se vor repeta… Sperăm în continuare doar într-un climat normal, în care fotbalul să fie încurajat, creşterea valorică să se vadă pe teren, iar ierarhiile să fie stabilite firesc, fără influenţa unor ! Din păcate, la Craiova nu a fost aşa, întâmplător sau nu, această situaţie apărând exact odată cu startul play-off-ului! Ce să înţelegem? Că până acum a , dar acum încep ? Că sunt alte interese privind ierarhiile? Ar trebui să vorbim despre <intenţie> sau despre <greşeală>? Cum poate fi explicată decizia neacordării unui penalty recunoscut şi de jucătorul advers? A acordării unor cartonaşe galbene, pentru echipa noastră, venite în urma unor faulturi nesancţionate ale adversarilor (situaţia lui Zoua)? A a unor atacuri care au depăşit (revedeţi lovitura primită de Bejan)? Şi multe altele… Nu se pot explica şi este trist că, la ieşirea din teren, unii arbitri privesc în gol, pe lângă partenerii de întrecere sau evită să explice deciziile luate! Nu acesta este spiritul fotbalului!", se arată în comunicatul citat.

CSU Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, pe Astra Giurgiu, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Koljic, în minutul 17.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE