2020-02-19 13:17

ATAC fără precedent al lui DUCKADAM la adresa CSA STEAUA, la fix 32 de ani de la câștigarea CCE: Veţi rămâne o RUŞINE a istoriei

 |  13:21
ATAC fără precedent al lui DUCKADAM la adresa CSA STEAUA, la fix 32 de ani de la câștigarea CCE: Veţi rămâne o RUŞINE a istoriei

La fix 32 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua, Helmuth Duckadam a lansat un atac fără precedent la adresa Clubului Sportiv al Armatei, și mai precis în direcția juristului CSA Steaua, Florin Talpan, subliniind că din cauza acestuia s-a ajuns la dezbinare între componenții generației Steaua 86.

"Acum 32 de ani, eram fericit. Azi, din păcate, sunt supărat şi dezamăgit. Pentru nişte orgolii personale şi ale unui om frustrat, azi suntem dezbinaţi. Peste două zile, CSA va cere 37 de milioane de euro pentru performanţele obţinute de sportivii militari de-a lungul istoriei. Am contribuit şi eu, cu o mică părticică, la aceste performanţe: două titluri de Campion al României, Cupa României, câştigarea CCE. Cum am fost răsplătit de Armata Română: după două săptămâni de la câştigarea CCE, am fost interzis în Complexul Ghencea, deoarece nu am vrut să particip la un meci aranjat la Craiova, şi ameninţat cu Tribunalul Militar. După operaţia din 1986, nemaifiind de folos, am fost dat afară din Armată. Am şi eu câteva întrebări pentru cei care au condus Armata Română, miniştri, generali şi, nu în ultimul rând, pentru dl. Talpan: unde aţi fost în perioada 1986-1994, când am fost obligat să cresc câini de rasă, pentru a-mi putea întreţine familia? Unde aţi fost între anii 1994-2001, când am fost nevoit să apelez la Ministerul de Interne, pentru a obţine un loc de muncă? Dar între 2001-2018? Aveţi tupeul să cereţi o sumă uriaşă în numele multor sportivi de care v-aţi bătut joc de-a lungul anilor. În ultimii 32 de ani, am trecut prin 5 operaţii grele, dar nu v-am cerut niciodată nimic, aşteptam poate doar un telefon, pe care nu l-am primit niciodată. Poate veţi reuşi să distrugeţi această echipă de fotbal, dar nu veţi reuşi să ne luaţi amintirile frumoase! Iar voi, cu siguranţă, veţi rămâne o RUŞINE a istoriei!", a scris Duckadam pe pagina sa de Facebook.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins vineri recursul formulat de FCSB în ceea ce priveşte folosirea numelui „Steaua” şi marca „Steaua”, gruparea CSA Steaua a MAPN devenind astfel deţinătoarea bunurilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE