2020-08-15 23:51

ATAC.Gigi Becali îl vrea dat afară pe CONTRA de la Naţională: “Omul habar n-are de fotbal”

 |  16:36
ATAC.Gigi Becali îl vrea dat afară pe CONTRA de la Naţională: “Omul habar n-are de fotbal”

Gigi Becali îl atacă din nou dur pe Cosmin Contra, susţinând că nu este omul potrivit care să califice naţionala la EURO 2020. Finanţatorul FCSB, care a spus că va face orice ca să îl demită pe Contra de la naţională, e supărat nevoie mare după ce la dubla cu Spania (1-2) şi Malta (1-0), când nici un jucător de-al său nu a fost chemat la lot. Dar Contra nici nu prea avea pe cine, poate în afară de Florinel Coman, care a demonstrat la tineret că poate fi o soluţie şi la naţionala mare.

Durerea mare a lui Becali e că în atare condiţii, dacă jucătorii săi nu sunt expuşi la naţională, nu îi mai poate vinde pe nişte preţuri rezonabile. Cum FCSB a fost eliminată şi din Europa League, cota lui Tănase şi compania a scăzut vertiginos.

”Contra trebuie să ştie un lucru. Dacă nu ştii să faci selecţie, mai bine te duci şi stai acasă. Noi chiar am vrut să facem memoriu, ca asociaţie a Federaţiei. Nu putem să dăm 800.000 de euro unui om care nu ştie. Aici a demonstrat că habar n-are. Omul habar n-are de fotbal. Ca fotbalist, da, a fost mare, dar ca antrenor nu ştie de capul lui. Dacă o să îl ţinem acolo, să dăm bani, sute de mii de euro, nu o să ne mai calificăm niciodată. Am conceput un comunicat, pe care să îl dăm şi public şi la Federaţie. Nu ne convine să dăm sute de mii de euro unui om care nu ştie fotbal. Să îl încărcăm de sute de mii de euro, să îşi bată joc de bani? Îţi mai dăm încă opt sute, dar pleacă, pentru că ne distrugi”, a spus Becali, la PRO TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE