2019-11-14 16:58

Atenție, Guriță. Lui Răzvan Marin i s-a SCHIMBAT postul la echipa de club

 |  17:04
Atenție, Guriță. Lui Răzvan Marin i s-a SCHIMBAT postul la echipa de club

Unul dintre cei mai apreciați jucători de la naționala României, Răzvan Marin, nu mai este folosit în fața apărării la echipa de club, Standard Liege. Noul antrenor al lui flamanzilor, Michel Preud'homme, a sesizat aportul ofensiv substanțial pe care îl poate aduce românul, astfel că l-a avansat pe poziția de inter dreapta.

Acolo unde, selecționerul Cosmin Contra l-a folosit cu precădere în mandatul său pe Ciprian Deac. Rămâne de văzut ce partitură tactică la folosi “Guriță” în Liga Națiunilor, deoarece Marin este unul dintre stâlpii viitoarei naționale tricolore.

"Este un rol nou, care-mi place. E totodată adevăratul meu loc. Am jucat într-o poziţie mai avansată şi la Viitorul lui Gheorghe Hagi, într-un sistem 4-3-3. Michel Preud'homme gândeşte oarecum la fel ca el şi asta-mi convine pe deplin... Din acest motiv, am altă muncă de făcut şi trebuie să-mi asum alte responsabilităţi. Lumea nu mai aşteaptă de la mine să joc mai mult la recuperare, ci la creaţie. Ador asta...", a spus Răzvan Marin în presa belgiană.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE