2020-05-31 20:45

Atenţie la buzunare! Liverpool îşi atenţionează suporterii de peripeţiile ce îi aşteaptă în România

 |  17:33
Atenţie la buzunare! Liverpool îşi atenţionează suporterii de peripeţiile ce îi aşteaptă în România

Liverpoolvine peste două săptămâni în Ghencea să joace cu Steaua, în penultimul meci algrupei K din Liga Europa. Şi cum ţara noastră este vestită pentru“ospitalitatea” de care dă dovadă, site-ul clubului englez le atrage atenţia suporteriicare vor să facă deplasarea în România să fie foarte vigilenţi pe perioadaşederii în Bucureşti. În primul rând, la portofele zic ei, hoţii de buzunare dinCapitală, renumiţi în toată Europa, acţionând cu uşurinţă în zonele foarte aglomerate,mai ales în mijloacele de transport în comun. Apoi îiîndeamnă pe fani să nu se creadă în Anglia şi să înceapă să cânte pe străzideoarece Poliţia Română îi va amenda deoarece consideră acest lucru tulburarealiniştii publice. Să fie precauţi atunci când merg cu taxiurile şi să verificeatent înainte preţurile deplasării, pentru că şoferii au obiceiul de a umflatarifele de zeci de ori în astfel de cazuri. Să ceară detalii suplimentaredespre lista de preţuri din restaurante, deoarece sunt bine cunoscuteobiceiurile românilor de a profita la maximum de turiştii străini.

Reprezentanţii clubului din Albion se referă apoi lacondiţiile precare de la stadionul Steaua, una dintre arenele aşa-zis bune aleRomâniei. Că sectorul rezervat galeriei oaspete este neacoperit, iar faniitrebuie să suporte toate intemperiile vremii de atunci, şi că toaletele suntsub orice critică. Se fie foarte atenţi pe unde calcă deoarece dalele de betondin stadion sunt adevărate capcane, iar scaunele nu sunt fixate foarte sigur.

Pe lângă toate acestea, le cere acestora să ignore ora22.05, ca oră de început a partidei trecută greşit de oficialii stelişti petichetul de intrare, şi să se prezinte la stadion înainte de ora 20.05, oraoficială a întâlnirii. Iată că Steaua s-a făcut iarăşi de râs în aceastăprivinţă, asta după ce la meciul cu Napoli organizatorii au tipărit eronat orade începere pe biletul de meci.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE