2020-04-08 15:58

AUR pentru România la Campionatele Europene de tenis de masă U-21

 |  10:09
AUR pentru România la Campionatele Europene de tenis de masă U-21

România a câştigat medalia de aur în proba de dublu mixt, sâmbătă seara, la Campionatele Europene de tenis de masă Under-21 de la Varazdin (Croaţia). Performanţa supremă a fost obţinută perechea Cristian Pletea/Adina Diaconu, care a dispus în finală de cuplul francez Bastien Rembert/Nolwenn Fort cu 3-2 (11-7, 2-11, 11-9, 6-11, 11-8).

România va încheia competiţia cu un bilanţ de şase medalii, sportivii urmând să mai dispute finala la dublu masculin (Cristian Pletea şi Rareş Şipoş), au obţinut bronzul la dublu feminin (Andreea Dragoman/Adina Diaconu), iar la simplu feminin (Adina Diaconu, Andreea Dragoman) şi masculin (Rareş Şipoş) şi-au asigurat trei medalii de bronz, prin calificarea în semifinale.

În 2017, la prima ediţie a competiţiei, la Soci, Adina Diaconu şi Andreea Dragoman au cucerit singura medalie a României, argint în proba feminină de dublu.

În 2018, la Minsk, România a luat o medalie de argint, prin Cristian Pletea la simplu masculin, şi două de bronz, prin Rareş Şipoş, la simplu masculin, şi prin perechea Diaconu/Dragoman, la dublu feminin.

La ediţia din 2019, de la Gondomar (Portugalia), Adina Diaconu a cucerit aurul la simplu feminin, Tania Plăian a luat bronzul la simplu feminin, iar Rareş Şipoş a cucerit bronzul la simplu masculin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE