2019-10-16 05:14

Bad Boy Mutu. Fanii Fiorentinei nu îl mai vor, iar conducerea anunţă că va lua măsuri

 |  17:51
Bad Boy Mutu. Fanii Fiorentinei nu îl mai vor, iar conducerea anunţă că va lua măsuri

Cu numai o săptămână înainte de a-i expira suspendarea încazul „Sibutramina”, Adrian Mutu a comis-o din nou. S-a antrenat cu un ospătar laun restaurant din Florenţa, căruia i-a provocat o fractură a piramidei nazale.

Dacă prin evoluţiile de pe teren nu a reuşit să ţinăcapul de afiş al ziarelor din simplul motiv că fost suspendat nouă luni pentrucă a fost prins dopat, Mutu iese în evidenţă din cauza scandalurilor în careeste implicat. În noapte de vineri spre sâmbătă, internaţionalul român apetrecut împreună cu doi prieteni în cluburile din oraş şi au decis să-şiîncheie periplul într-un restaurant din centrul vechi. După ce au consumatbăuturi alcoolice, ospătarul le-a cerut acestora să achite nota de platăimediat ce a văzut că părăseau incinta. Atacantul Fiorentinei a refuzat,motivând că are cont deschis, şi se pare că ospătarul de origine sârbă l-ar fijignit pe star. Mutu s-a dezlănţuit, l-a lovit cu pumnul în plină figură, iarcând era la pământ l-a lovit şi cu picioarele. S-a urcat într-un Cayenne Turboşi a plecat spre casă, pentru ca la scurt timp la faţa locului să îşi facăapariţia şi poliţiştii.

Imediat după incident, victima a fost transportată laspital, iar medicii au decis că are nevoie de 25 de zile pentru a se recupera.Conform presei din peninsulă, starul român riscă până la 3 ani de închisoarepentru fapta comisă dacă va fi găsit vinovat şi nu va ajunge la o înţelegere cuospătarul.

Declaraţii contradictorii ale martorilor

De pe patul de spital, ospătarul a vorbit cu presaitaliană despre incidentul de sâmbătă dimineaţă şi afirmă că nu înţelegemotivul pentru care a fost bătut. “După ce s-a rezolvat cu nota de plată, m-a chemat afară. Am crezut că vreasă-şi ceară scuze. M-a lovit fără motiv. După ce am căzut, a dat iar în mine şiapoi a plecat. Sunt mai mulţi martori care au văzut asta", a povestit acesta,care, momentan, nu a depus plângere la Poliţie. Unul dintre proprietariilocalului, Gianluca, a povestit şi el varianta sa: "La 5 dimineaţa, Mutul-a aşteptat pe angajatul nostru în afara localului şi l-a lovit cu pumnul înfigură. Omul a căzut la pământ, iar Mutu i-a aplicat o altă lovitură, cupiciorul. Când a văzut că nu se mai întâmplă nimic, Mutu s-a urcat în maşinalui, un Cayenne Turbo alb, şi a plecat".

În schimb, un amic al victimei susţine că Mutu a devenitviolent după ce a văzut că este fotografiat. "Este foarte afectat după totceea ce s-a întâmplat, îi trebuie ceva timp să-şi revină din şoc. A fost bătutmişeleşte, Mutu l-a lovit în timp ce el făcea poze. Printre altele, prietenulmeu a încercat pe moment să îşi ceară scuze, nu credea că se va ajunge pânăaici", a afirmat şi acesta.

Patron Fiorentina: A comis un lucrufoarte grav

Conducătorul grupării viola, Andrea Della Valle, s-aarătat consternat de incidentul în care a fost implicat Adrian Mutu, mai alescă atacantul mai are doar o săptămână până când poate juca din nou. Oficialul aanunţat că va lua măsuri împotriva românului dacă ancheta poliţiei va dovedi căel e vinovat. “Am vorbit cu el, dar nu vă pot spune ce. A comis un lucrufoarte grav, dar aşteptăm să vedem cum se va finaliza ancheta pentru a lua ohotărâre în aces caz”, spus patronul Fiorentinei. În schimb, suporteriis-au arătat deranjaţi de desele derapaje ale atacantului, iar pe forumurilededicate Fiorentinei cer conducerii să renunţe la serviciile lui pentru că aadus numai prejudicii clubului în ultima perioadă.

Scandaluri marca Mutu:

2004 – împreună cu Lobonţ şi Neaga, înainte de meciulcu Macedonia, a fugit din cantonament, relaxându-se la un club de striptease

2004 – a fost depistat pozitiv cu cocaină şi Chelsea l-a concediat, fiind suspendat şi 7 luni de FIFA. În prezent,trebuie să achite daune de 17 milioane de euro în acest caz.

2006 – înaintea meciului de la Constanţa cu Bulgaria arfi bătut un chelner cu o rangă învelită într-un prosop.

2009 – după meciul cu Serbia, a plecat din cantonamentulnaţionalei fără să-l anunţe pe selecţioner şi s-a deplasat la Novi Sad, undes-a întâlnit cu nişte apropiaţi. Asta după ce cu câteva zile înaintea jocului afost surprins alături de Adrian Cristea în compania unor femei într-un restaurantbucureştean.

2009 – în luna decembrie, într-un restaurant dinFlorenţa, Mutu s-a luat la bătaie cu un cetăţean libanez. Acesta a stat înspital mai bine de o săptămână.

2010 – în timp ce marca goluri pe bandă rulantă pentruFiorentina, a fost depistat pozitiv cu sibutramină. A fost suspendat nouă luni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-02-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE