2019-10-16 03:29

Bănel Nicoliţă, la mare căutare în Liga 1. Uite ce echipe îl doresc pe fostul stelist

 |  13:54
Bănel Nicoliţă, la mare căutare în Liga 1. Uite ce echipe îl doresc pe fostul stelist

Florentin Dincă

Un fost intrnaţional, unul dintre copiii de suflet ai lui Victor Piţurcă, este foarte aproape de o revenire pe prima scenă a fotbalului românesc. La 31 de ani, Bănel Nicoliţă are în continuare mare căutare în Liga 1. Trei echipe îl doresc în momentul de faţă. Nu sunt din topul clasamentului. Două sunt de lângă Capitală, iar alta din vestul ţării.

Retras din fotbalul mare acum un an şi jumătate, după ce a ajuns la o înţelegere cu Gică Hagi să-şi rezilieze contractul cu Viitorul, marcatorul “tontogolului” de pe Santiago Bernebeu în 2006, a fost în ultimul timp patron şi jucător în urbea natală, la Făurei, în liga a patra, numerioasele sale goluri ajutându-şi echipa sa fie pe primul loc în seria sa.

Acum, Nicoliţă a ajuns la concluzia ca mai poate face faţă la nivelul, scăzut ce e drept, din primul nostru eşalon, şi îşi va alege echipa. Cele trei pretendente la obţinerea semnăturii sale sunt Concordia Chiajna, FC Voluntari şi ACS Poli Timişoara, la ultima acivând ca director sportiv Rică Neaga, fostul său coechipier de la Steaua, iar asta poate cântări decisiv în alegerea sa.

"Am vorbit cu Rică Neaga, mai în glumă, mai în serios. În ianuarie îi voi da un răspuns şi lui. Mai am două variante, pentru ca în ianuarie să merg în cantonament", a spus la DolceSport Bănel Nicoliţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE