2020-02-17 23:59

Bănel e terminat fară Piţi!

 |  17:01
Bănel e terminat fară Piţi!

Motivul schimbării căpitanului la Steaua este evoluţiacatastrofală a lui Nicoliţă de la plecarea luiVictor Piţurcă de la echipă. Bănel a “rezistat” doar cinci meciuri căpitan în Ghencea, iar de acum înainte CristiTănase şi Bogdan Stancu vor fi liderii din teren ai roş-albaştrilor

Plecarea intempestivă a fostului selecţioner de laSteaua l-a bulversat pe Nicoliţă, iar de atunci este de nerecunoscut. La numaipatru zile de la demisia lui Piţi a urmat amicalul naţionalei cu Turcia, unde Bănela fost introdus după pauză, însă Răzvan Lucescu l-a scos din teren după numai12 minute, după ce fotbalistul a greşit la ambele goluri ale adversarilor. Osăptămână mai târziu, la meciul tur cu Grasshoppers, după o prestaţielamentabilă, Nicoliţă a fost huiduit de spectatori în momentul înlocuirii cuRăduţ. Iar ghinioanele nu se opresc aici, el accidentându-se la genunchi înaceeaşi partidă.

În vară, imediat după ce Piţi a început munca laechipă, toată lumea ştia că Bănel, favoritul său de la Steaua, vafi următorul căpitan. Dacă vechimea la echipă şi dăruirea totală pe teren îlîndreptăţeau să poarte banderola, forma şi eficacitatea din ultimii ani nuimpuneau acest lucru. Însă mijlocaşul avea nevoie şi de o cotă ridicată pentrua pleca în sfârşit în străinătate, dar şi pentru a aduce câteva milioane în contul lui Gigi Becali. Şi Piţurcă s-a ţinut de cuvântşi l-a pus căpitan pe Bănel chiar din meciurile de pregătire, acolo undemijlocaşul a avut evoluţii foarte bune. Forma fotbalistului a continuat şi încampionat, iar în cele trei meciuri pe care Piţurcă şi stafful său le-au condusla Steaua au arătat un Nicoliţă foarte determinat şi eficient, el reuşind chiarsă înscrie un gol spectaculos la Braşov.

Şi cum ofertele din străinătate nu prea au existat,Gigi Becali abia a aşteptat acest moment pentru a-şi scoate la mezat celelaltedouă produse de export, Cristi Tănase şi Bogdan Stancu.

Chiar înainte de partida de la Vaslui, patronul Steleia anunţat schimbările de la echipă, Nicoliţă nu va mai purta banderola, elfiind înlocuit de Cristi Tănase, Bogdan Stancu urmând a fi al doilea căpitan.Şi chiar dacă Bănel este unul dintre favoriţii lui Becali, acesta din urmă afost convins de Ilie Dumitrescu, care i-a transmis ferm: “Gigi, eu vreau să daubanderola unui jucător pe care să luăm bani mulţi, iar în momentul de faţă,Tănase şi Stancu joacă un fotbal total”. Până acum,cei doi căpitani nu l-au dezamăgit pe finanţator, Stancu a marcat un gol laVaslui, iar Tănase a dat pasa de gol la prima reuşită a lui Surdu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-09-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE