2019-12-15 20:47

Becali a redevenit patronul FCSB. A preluat 99,9 la sută din acţiuni

 |  12:38
Becali a redevenit patronul FCSB. A preluat 99,9 la sută din acţiuni

Finanţatorul FCSB a declarat, joi, că a preluat de la familie 99,9 la sută dintre acţiunile clubului, dorind astfel să fie răspunzător de toate activiţile.

“16 ani au trecut ca vântul. Acum o iau de la început, deja ieri am preluat toate acţiunile, şi de la cumnat şi de la soră şi de la nepoţi. De trei zile am făcut asta. Dacă cumva este să răspundă cineva, trebuie să răspund numai eu. 99,9 la sută am luat toate acţiunile şi toţi banii, totul pe numele meu”, a declarat Becali la Digisport.

Omul de afaceri a dezvăluit că Victor Piţurcă i-a cedat o parte din acţiuni la vremea preluării clubului Steaua în baza sumei de 6 milioane de euro pe care i-o datora: “Prima dată, eu, Piţurcă, Păunescu, să salvăm clubul, că avea datorii. Am dat bani… S-a ajuns să devin proprietar, acţionar. După care am dat prea mulţi bani, vreo 9,1 milioane. Normal Piţurcă trebuia să-mi dea şase milioane. El a fost corect, a zis să-ţi dau acţiunile. El a fost corect atunci. Am ajuns aici. Trec cu vederea răutăţile de atunci”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-17Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Sfântul Becali Pot înțelege că procurorilor le scapă infracțiuni comise în spațiul online. Sunt cu duiumul și nu există resurse de monitorizare. Dar, în octombrie 2014, așadar cu peste 15 luni în urmă, Gigi Becali a spus, în fața mai multor microfoane și camere de luat vederi, fiind transmis pe diverse posturi, în direct și în reluare, că bibliile folosite în sălile de judecată, dar „neomologate” de Patriarhie, sunt satanice: „Este o biblie tot biblie, dar e o biblie de altă sectă de religie... Are același text, dar diavolii ce-ți face? Îți schimbă trei cuvinte esențiale...”
17 Feb 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE