2019-11-13 15:01

Becali a schimbat OBIECTIVUL: “Să intrăm în play-off. Ne batem cu Botoșani pentru locul 6”

 |  12:34
Becali a schimbat OBIECTIVUL: “Să intrăm în play-off. Ne batem cu Botoșani pentru locul 6”

La 12 ore după umilința de la Mediaș, 0-4 cu Gaz Metan, Gigi Becali a fost în vizită la echipă, Nu prentru a-i critica, suprinzător, ci pentru a le ridica moralul fotbaliştilor înaintea returului decisiv cu Guimaraes. Patronul de la FCSB a anunţat că a schimbat obiectivul în campionat. Adio titlu, targetul va fi de acum calificarea în play-off.

”Acum vin de la echipă. Suntem la un pas de calificare în Europa. Te superi când vezi că te bate Mediaşul cu 4-0, dar am avut strategia de a odihni mai mulţi jucători, aşa că accept situaţia. Aşa ceva nu se întâmplă la nicio echipă în Europa. Să bagi doi portari şi să-ţi greşească amândoi la goluri.Guimaraes ăştia sunt cam la fel de buni precum Chiajna sau lui Hermannstadt. Vrem calificarea asta şi după ne liniştim, mergem să jucăm în campionat.Noi nu ne mai luptăm cu CFR Cluj în Liga I. Noi ne luptăm acum cu Botoşani, pentru play-off. Nu mai putem să fim campioni până la Paşte, cum ziceam eu, dar vom fi campioni la final. Primul nostru obiectiv, după ce ne calificăm în grupele Europa League, este intrarea în playoff”, a spus Gigi Becali, la Pro X.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-26Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Sfântul Becali Pot înțelege că procurorilor le scapă infracțiuni comise în spațiul online. Sunt cu duiumul și nu există resurse de monitorizare. Dar, în octombrie 2014, așadar cu peste 15 luni în urmă, Gigi Becali a spus, în fața mai multor microfoane și camere de luat vederi, fiind transmis pe diverse posturi, în direct și în reluare, că bibliile folosite în sălile de judecată, dar „neomologate” de Patriarhie, sunt satanice: „Este o biblie tot biblie, dar e o biblie de altă sectă de religie... Are același text, dar diavolii ce-ți face? Îți schimbă trei cuvinte esențiale...”
17 Feb 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE