2019-07-19 15:23

BECALI, ambiționat după victoria lui HALEP la Roland Garros: „Cum a câștigat ea, așa o să câștig și eu Liga Campionilor cu FCSB!”

 |  13:56
BECALI, ambiționat după victoria lui HALEP la Roland Garros: „Cum a câștigat ea, așa o să câștig și eu Liga Campionilor cu FCSB!”

Gigi Becali a declarat, luni, că a urmărit finala de la Roland Garros în "lacrimi şi rugăciuni" pentru Simona Halep şi că îşi ţinea răsuflarea până greşea Sloane Stephens, fiind de mai multe ori aproape de sufocare, informează News.ro.

"Am trăit meciul Simonei în lacrimi şi în rugăciuni. Nu l-am trăit prea bine, pentru că rugându-mă nu puteam trăi. Când te rogi, nu poţi să trăieşti momentul, pentru că te rogi. Când te rogi, nu poţi trăi clipele când pierde. De exemplu, când zici şi-l tragi pe Isus în piept, după aia, până nu greşea adversara, îl ţineam pe Hristos în pieptul meu şi după aia răsuflam, până la sufocare. Îl ţinem pe Hristos în piept până la sufocare, ca să câşige mingea şi mă rugam <Doamne, să câştige mingea asta>, ca să pot respira, că mă sufocam. Nu mă interesează pe mine tenisul, pe mine mă interesează ea, atât. Nu neapărat că e machidoancă, e româncă. (…) Şi acum am lacrimi în ochi când îmi aduc aminte de trăirile pe care le-am avut. Că atunci când am avut trăirile cu Simona, am vorbit direct cu Hristos. Plâng şi acum de bucuriile pe care le-am avut atunci, când puteam să comunic cu mare rugăciune şi cu câtă credinţă făceam ca să-i ajute ei în continuare. Am vrut să-i dau un mesaj înainte, dar am zis că poate nu le citeşte sau nu are chef. Am vrut să-i zic: <închină-te, fă Crucea, iar mai departe mă voi ruga eu în genunchi ca tu să câştigi!>", a declarat Becali, care a adăugat că nu-i cunoaşte familia campioanei de la Roland Garros.

Încurajat de performanţa Simonei Halep, Becali a promis că FCSB va câştiga Liga Campionilor.

"Aşa cum v-am spus eu, acum 15-20 de ani, că o să jucăm Liga Campionilor şi aşa cum a spus Simona acum şase ani şi am citit, , aşa vă spun eu, acum - şi voi o să ziceţi că sunt nebun - dar peste probabil 10-11 ani, nu ştiu când, când Dumnezeu o să vrea şi o să merit, că Dumnezeu dă dacă meriţi, atunci o să vă daţi seama că eu am zis o nebunie astăzi, care se va adeveri când voi câştiga Liga Campionilor. Asta a făcut Simona, ne-a dat putere şi speranţă în viitor. Şi vă spun eu, Becali! Eu cu FCSB voi câştiga Liga Campionilor. (…) Eu încă nu am smerenia, dar încet-încet, cer la Dumnezeu smerenie, <smereşte-mă şi pe mine, aşa cum este ea, ca să câştig şi eu Liga Campionilor, în timp>. Vreau să fiu mai smerit şi mai modest. Eu voi câştiga Liga Campionilor într-o lume a invidiei", a mai spus Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE