2019-08-18 11:57

Becali debordează de optimism înaintea meciului tur cu Hajduk Spli: Batem cu 3-1 și suntem deja calificați

 |  13:04
Becali debordează de optimism înaintea meciului tur cu Hajduk Spli: Batem cu 3-1 și suntem deja calificați

Aureolat de ultimele două victorii la scor ale echipei sale, 4-0 cu Rudar și 4-0 cu Poli Iași, Gigi Becali mustește de oprimism înaintea meciului de joi seară cu Hajduk Split, din deplasare, contând pentru prima manșă a turului trei preliminar din Europa League. Latifundiarul din Pipera e sigur că echipa sa se va califica încă după primul meci, pronositcând că Tănase și ai lui vor învinge cu 3-1.

"Iertaţi-mi optimismul, dar eu cred că ne vom califica încă de mâine! Vom bate la două goluri diferenţă. Ei dau un gol şi noi dăm trei. O astfel de victorie înseamnă calificare. Sunt foarte liniştit. Nu ştiu de ce, dar am o linişte interioară. Nu îmi explic de ce. E ca o presimţire. Nu pot să îmi dau seama. Noi avem o echipă foarte valoroasă şi mâine vom vedea unde poate ajunge.

Nu o să fie probleme din cauza fanilor. Fotbalişti sunt bărbaţi. Man, care va juca sigur, nu se va speria. El ştie că trebuie să joace fotbal. Poate să fie şi tancuri în jurul lui. Asta e bărbăţia fotbalistului. În plus, numărul mare de fani poate fi în favoarea noastră. Dacă vom avea 1-0 şi vom avea posesie, fanii vor începe să înjure propria echipă. Dacă vrem cupele europene, trebuie să trecem de Hajduk! Ce, să jucăm singuri? Dacă vrem în Europa League, trebuie să-i scoatem pe croaţi şi gata", a declarat Gigi Becali la Pro X.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE