2020-07-11 00:50

Becali mălai visează: “Avem 90% șanse de calificare cu Guimaraes”

 |  13:22
Becali mălai visează: “Avem 90% șanse de calificare cu Guimaraes”

Gigi Becali rămâne rupt de realitate în privința echipei sale, care gâfâie în campionat, unde are patru eșecuri consecutive și ocupă locul 11 în clasament, cu doar 4 puncte acumulate în șase runde. În ciuda acestui fapt, latifundiarul din Pipera este extrem de opimitst și susține că FCSB are 90% șanse de calificare împotriva lui Guimaraes, din play-off-ul Ligii Europa.

"Şansele de calificare sunt de 90% noi şi 10% ei. Avem echipă prea tare, prea puternică şi încă nu sunt toţi, nu e Man încă, nu e Gnohere încă, nu e Pintilii refăcut 100%. Când vin ăia 15 meciuri la rând vom avea victorii pe linie. Ce mare lucru? Că, vezi Doamne, ce probleme are FCSB...nu are, tată, FCSB-ul probleme. De ce să mă îngrijoreze? Acum vine Pintilii, vine Gnohere...o să le dăm bătaie pe bandă rulantă, bam-bam-bam... sezonul regulat pe primul loc FCSB", a declarat Becali.

Prima manșă cu Guimaraes are loc joi seară, și este extrem de importantă financiar pentru FCSB, Gigi Becali anunțând că va da echipa dacă nu se califică în acest și anul următor în grupele unei cupe europene, de unde poate să "scoată" ceva milioane de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE