2019-08-18 08:03

Becali s-a DECIS! Cum se va numi noua STEAUA de la 1 iunie

 |  19:48
Becali s-a DECIS! Cum se va numi noua STEAUA de la 1 iunie

Deși, inițial, părea hotărât să-i spună clubului său FC Star București, Gigi Becali s-a răzgândit ulterior și a luat în calcul și varianta ”Sporting”. Mai nou, acesta chiar a înregistrat două variante la OSIM, printre care și ”Fotbal Club Sporting Becali”. Cu toate acestea, patronul vicecampioanei României nu se gândește să-și pună propriul nume în denumirea clubului.

Astfel, Gigi Becali a anunțat, ÎN DIRECT, în emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, că numele echipei sale va fi ”Sport București”:

"Eu zic că nu are rost să ne jucăm, să facem tot felul de jocuri. Se va numi "Sport Bucureşti" echipa. Nu ne jucăm cu Steaua aşa, să îi spunem "Becali". Formaţia va rămâne Steaua în veci vecilor. Schimbăm numele ca să nu se mai comenteze, deşi eu sunt 100% convins că vom avea câştig de cauză. Dacă nu, se va numi "Sport", dar va fi "Steaua". Istoria şi palmaresul nu ni le poate lua nimeni. E vorba de continuitate, nu poate să vină nimeni să spună altfel", a spus Becali la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Mai mult, patronul ”roș-albaștrilor” a precizat că a notificat deja Registrul Comerțului în privința schimbării numelui clubului de la 1 iunie:

”Deja am făcut o cerere la Registrul Comerţului: le-am spus să ia la cunoştinţă că de la 1 iunie echipa se va numi "Fotbal Club Sport Bucureşti", a mai zis Gigi Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-26Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Becalizarea Armatei și talpanizarea Stelei În 1947 se înființează Asociația Sportivă Armata, iar prima secție a clubului a fost cea de fotbal, care, după reorganizarea sistemului de disputare a campionatului, este admisă în prima divizie a țării, după disputarea unor meciuri de baraj
12 Aug 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE