2020-07-07 16:55

Becali s-a decis: ”Tot ce am VÂND”

 |  21:45
Becali s-a decis: ”Tot ce am VÂND”

Gigi Becali a uimit pe toată lumea cu decizia sa. Acesta spune că vrea să-și simplifice viața și a găsit și cel mai bun mod în acest fel. Latifundiarul vrea să renunțe la toate afacerile sala și își va mai opri una singură, echipa de fotbal Steaua.

"Vreau să îmi simplific viaţa. Nu mai vreau să muncesc. Deşi sunt milionar, nu am avut niciun ban în buzunar, nici măcar pentru un pachet de biscuiţi.

Tot ce am vând. Singurul business pe care îl păstrez este echipa de fotbal Steaua", a sps Gigi Becali într-un interviu pentru Capital.

În plus, patronul Stelei a și făcut un pas în acest sens. Becali a semnat un contract de 14,2 milioane de euro cu niște investitori austrieci pentru complexul imobiliar din Pipera.

Omul de afaceri poartă negocieri cu mai mulţi investitori interesaţi să cumpere fabrica de armament. "Preţul este de 10 milioane de euro", a declarat Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-06Parerea ta...

BASESCU
06 Feb 2017

E.Ș.....Spune-i să vândă și să plece în Congo
ION CREANGA
07 Feb 2017

La stana să dormi cu oile!!!!! Nu mai ne enerva zilnic căzătură socială ,analfabetule,famfaronule! Mai degrabă de cam termina cu el da doamne!!!!
CROCODILUL FLAMAND
08 Feb 2017

ASTA A INSEMNAT STATUL MAFIOT ROMAN DE DUPA DECEMBRIE 1989......A IMBOGATZIT ASEMENEA SAGETI,PERSONAJE PENIBILE,INTERLOPI MAFIOTI.....SI DISTRUS VIETILE OAMENILOR DE CALITATE>>>>>>>>>>>>>>>AVEM CEA MAI MARE COLECTIE DE COCALARI-MILIARDARI SI AFACERISTI GEN OMAR HAISSAM...GHITZA....UDREA>>>>>>>>>>>>HREBENCIUC ERA MARELE PAPUSAR......BABIUC MINISTRUL APARARII....EI L-AU FACUT MARE MILIARDAR PE BECALI CA SA FURE IMPREUNA TERENURILE SI ECHIPA DE SPORT A ARMATEI........ACUM BECALI LE- TRAS TEAPA LA GENERALI...SI A RAMAS CU BANII....EXACT CA IN FILMELE CU AL-CAPONE................PROBABIL CA BRUCAN SE BUCURA....STUPID PEOPLE....DIN ECHIPA STEAUA S-A ALES PRAFUL...S-A DISTRUS TOT...BRAVO BAIETI...MARI CARACTERE..MARI PATRIOTI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE