2020-05-31 20:40

Becali, atac sub centură la Mircea Sandu: “E un circar, un nebun, el şi familia lui!”

 |  16:15
Becali, atac sub centură la Mircea Sandu: “E un circar, un nebun, el şi familia lui!”

FinanţatorulFC Steaua, Gigi Becali, l-a atacat verbal cu duritate pe preşedintele FRF,Mircea Sandu, după ce acesta a afirmat că patronii din Liga I sunt"circari" şi "creditori", declarând despre şefulfederaţiei, printre altele, că este "vagabond", "nenorocit"şi "nebun".

"Păinu îi e ruşine? Eu n-aveam nimic cu el, dar să spună că sunt circar? Păi bă,vagabondule, se uită familia mea, mă faci circar? Circar eşti tu mă, cu toatăfamilia ta. Dacă luăm familia mea cu a ta, facem o comparaţie, să vedem care emodel, a mea sau a ta? Să vedem care e circul în România. Păi eşti circ de circde balamuc! Cum îţi permiţi să spui aşa ceva? Băi nebunule, băi circarule, tueşti circar! El a jignit. A zis că patronii sunt circari şi creditori. Eu îispun aşa: este el circ şi cu familia lui. Asta îi transmit eu. Ca să se înveţeminte. Eu l-am lăudat, dar cred că are ceva la bibilică şi o ia razna", aafirmat Becali, într-o întâlnire cu presa.

PatronulStelei a precizat că nu l-a mai atcat până acum pe Sandu pentru că ştia că estebolnav de cancer, dar o face acum după ce şeful FRF s-a însănătoşit: "L-amlăsat, am zis că e bolnav, dar stai puţin. Bă tată, dacă eşti bolnav, lasă-l peunu sănătos care să ne respecte. Dacă ştii că o iei razna tra-la-la, du-tetată. Lasă-l pe unul sănătos care să vorbească frumos. Tot l-am lăsat că ebolnav, acum e sănătos, gata! Du-te bă, la comisii acum. Să mai dea şase lunilui Becali. Bă nenorocitule, cum îţi permiţi aşa ceva? Că tu comanzi, că eştipreşedintele Federaţiei. Du-te la arbitri şi comandă. Cât o să maicomanzi?"

Becalia mai afirmat că nimeni nu-i poate face nimic lui Mircea Sandu, din cauzasistemului pe care l-a creat. "Nu poate să-l dea nimeni în judecată peMircea Sandu. Mergem la comisii. Cine îl suspendă pe Mircea Sandu? El doarme deacum 20-25 de ani. El zice că fotbalul e a lui Ceauşescu, i l-a dat lui. Dar elcrede că l-a băgat Ceauşescu acolo şi cluburile sunt ale lui Ceauşescu. Iar Ceauşescuîl votează pe el. Aşa e în mintea lui. Eu îi păcălesc pe ăia să mă voteze, ăia274, noi suntem neuniţi, toţi patronii, că aşa e în România, altfel nu şi-armai permite să facă din astea. Ăsta e circul României. Nu noi. Când o federaţieeste comandată de la a la z, şi comisiile de judecată. Pentru declaraţia făcutăar trebui să fie dat afară. Să fie făcută o Adunare Generală şi dat afară. Noi,circarii, să te dăm afară. Dar noi suntem proşti. eu zic, dar cu cine. Măcar mădescarc cu un vagabond ca ăsta", a mai spus Becali.

FinanţatorulFC Steaua a declarat despre Sandu că a folosit bani din federaţie pentru atratamentul său: "Dacă el e atât de bărbat şi nu e circar, bani are, căare câteva milioane, plăteşte-ţi bă singur operaţia, de ce accepţi 250 de miisă-ţi plătească Federaţia? Pe sănătate, şi de acolo vrei să iei? Măcar atâtademnitate să ai, că are bani, dacă nu avea, nu avea."

Becalispune că fetele sale pot fi afectate când aud că Mircea Sandu îl face"circar" pe tatăl lor. "Păi ce să vadă fetele mele? «Uite tatăce a spus Mircea Sandu». «Păi uitaţi-vă la familia lui, la circ. Voi ştiţi cefamilie aveţi şi cum aţi fost educate». Nu voiam, dar face mutu cu gură. Pe mutîl face să vorbească pentru că e prea obraznic. Vine un golan şi spune căpatronii sunt circari. Eu mă consider printre ei. Şi pe urmă zic, că sederanjează familia", a spus Becali, apoi a precizat referindu-se la fiicapreşedintelui FRF, Raluca Sandu: "Nu vreau să o supăr pe fata lui. Fatalui e o admirabilă şi să mă scuze, nu am avut nicio intenţie cu ea, aluzie laea. E o fată cu zâmbetul pe buze mereu şi o admir."

Omulde afaceri a precizat că nu are cum să dea bani la Steaua decât prin creditare,cadou sau sponsorizare. "Păi cum să-i dau bani? Sunt patron, am acţiunisută la sută. Trebuie să fac un act. Poţi da ca sponsorizare, cadou sau ca şicreditor. Pentru ce să-i dai ca sponsorizare? Ca să nu mai fie banii tăi? Maidai şi la stat 32 la stat. Într-o societate civilizată, cum spune el, nu mai enevoie să fii creditor, că iei bani din televiziune, mai iei bani şi lasfârşitul anului", a explicat finanţatorul.

Becalil-a mai acuzat pe şeful FRF că nu a produs niciodată bani pentru cluburi şi căeste "numai pe luate". El e în concurenţă cu noi? Are vreo invidie penoi. N-ai făcut nimic în viaţa ta, n-ai riscat nimic, ai jucat fotbal, ai venitşi ai luat bani din fotbal toată viaţa ta. Ai condus vreodată vreo societatecomercială? Ai făcut ceva ca să-ţi permiţi să spui lucrurile astea? Ştii cum secâştigă banii? Ca să vezi cum e să vii să creditezi clubul. Noi avem unpreşedinte de federaţie care habar n-are. Trebuie să ai noţiune de comerţ sausocietate comercială. El habar n-are. Păi el a lucrat în capitalism? Să vadăcum se câştigă un milion. E mai rău că suntem creditori, că ar trebui să fimprofitori, să câştigăm, ca în alte ţări. Produ tu un milion. Ai făcut vreunmilion ca să-l dai? El e numai pe luate. Păi Mitică îi laudă pe toţi, el ştiecum să facă bani. A luat şi bani din fotbal, dar a şi produs. El ştie ceînseamnă să dai un milion. Mircea Sandu n-a produs în viaţa lui", a spusGigi Becali.

PatronulStelei a declarat că nu se teme de faptul că ar putea fi sancţionat de FRF,suţinând din nou că nu are nicio legătură cu gruparea din Bulevardul Ghencea:"Eu n-am nicio treabă. Nu sunt reprezentatul clubului Steaua. Mâine iartrimite clubul Steaua că nu este răspunzător pentru declaraţiile domnuluiBecali, care sunt în nume propriu".

Atacullui Becali a survenit declaraţiilor făcute de preşedintele FRF într-o emisiunela Dolcesport, potrivit cărora în România nu există conducători de fotbal, cinumai circari, care nu investesc şi creditează cluburile, iar aceştia nu ar maitrebui băgaţi în seamă.

Foto:gsp.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-05-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE