2020-07-10 03:59

Becali, Iancu, Piţurcă şi Dinu Gheorghe, sancţionaţi după circul de la televizor

 |  15:37
Becali, Iancu, Piţurcă şi Dinu Gheorghe, sancţionaţi după circul de la televizor

Comisia dedisciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis sancţionarea oficialilorGigi Becali, Victor Piţurcă, Marian Iancu şi Dinu Gheorghe cu suspendare şipenalităţi financiare pentru declaraţiile făcute în ultimul timp.

Finanţatorul FCSteaua, Gigi Becali, a fost sancţionat în bază art.50.1 cu suspendare pentrudouă luni şi o penalitate de 15.000 lei, aceeaşi sancţiune primind-o şipreşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe. "Domnii Dinu Gheorghe, Gigi Becalişi Cristi Borcea au fost judecaţi de Comisia de Disciplină pentru declaraţiilefăcute după partida Rapid - Pandurii. Comisia Centrală a Arbitrilor a depus osesizare la Comisia de Disciplină, iar aceasta a decis sancţiunilerespective", a spus Doru Neagu, preşedintele Comisiei. În cazul luiBorcea, Comisia va anunţa o decizie la şedinţa următoare.

În bazaaceluiaşi articol de regulament, preşedintele Consiliului de Administraţie alFC Timişoara, Marian Iancu, a fost suspendat pentru 3 luni şi a primit openalitate sportivă de 15.000 lei. În schimb, antrenorul formaţieiUniversitatea Craiova, Victor Piţurcă, a fost suspendat patru etape şi a primito amendă de 7.950 lei.

Foto: Prosport


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE