2020-04-07 23:17

Becali reloaded: l-a înjurat pe Porumboiu în direct

 |  15:55
Becali reloaded: l-a înjurat pe Porumboiu în direct

Aproape o lună a stat Gigi Becali fără să creeze vreunscandal în fotbalul românesc. Cum despre echipă nu mai are voie să vorbeascăodată cu venirea lui Piţurcă, patronul Stelei i-a luat în colimator peoficialii echipelor adverse.

Acesta a izbucnit la o emisiune televizată după cepatronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, deunăzi bun prieten, areclamat în mai multe rânduri ilegalitatea legitimării lui Dorel Stoica laSteaua, motivând un act semnat de fundaş atunci când a părăsit Bănia. “Nu amnici o emoţie. Care e problema ta, măi Mititelule? E un mititel care vrea săfacă pe măricelul. I-am cunoscut caracterul, e mititel”, a tunat Becali, care auitat când îi propunea un blat lui Mititelu. Reacţia sa vine însă la scurt timpdupă ce şi vărul său Giovani îl făcea albie de porci pe conducătorul oltean.

Câteva ore mai târziu, tot la tv, latifundiarul dinPipera a intrat în conflict cu finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu.Acesta din urmă era chestionate de moderator pe tema anulării meciului Steleicu Real Madrid, care ar fi trebuit să aibă în aceeaşi zi cu meciul dincampionat cu FC Vaslui. Becali a intervenit rapid şi l-a înjurat pe fostularbitru FIFA, spre stupefacţia celor prezenţi în studio. “Du-te-n p… mă-tii dezdreanţa naibii ce eşti! Vagabondule”, a strigat Becali, moment în care legăturatelefonică a fost tăiată. “I s-a tăiat macaroana la Steaua. În curând o să maipoată discuta doar despre magazioner. Ce să-i răspund eu, ăsta e Becali,europarlamentarul”, motivează Porumboiu declaraţiile stelistului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-12-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE