2020-07-04 14:55

Becali se înfoaie din nou în faţa lui MM Stoica

 |  16:15
Becali se înfoaie din nou în faţa lui MM Stoica

Ladoar o săptămână de la revenirea lui Mihai Stoica în Ghencea, Gigi Becali aredeja primele neînţelegeri cu managerul general şi anunţă că el e singurul careva lua hotărâri la club.

Joi,Becali a precizat că nu se mai pune problema ca Vasile Maftei să fie transferatla Steaua deoarece nu este agreat de fani, însă MM l-a contrazis considerând că“opinia suporterilor nu este decisivă”.

O altă problemă pentru manager este cea legată decantonamentul de după meciuri, care l-a iritat pe antrenorul Marius Lăcătuş. “Nu eneapărat nevoie ca o astfel de practică să funcţioneze la toate echipele”, a spus Fiara, făcând referire la Unirea Urziceni, acolo undejucătorii erau ţinuţi în cantonament cu săptămânile.

Vineri, Becali i-a transmis un nou semnal oficialului,anunţând că nu se pune problema ca Dan Petrescu să vină la Steaua, indiferentdacă este sau nu dorit de noul manager general: “Poate să dea şi unmilion de euro de la el că tot nu vine. Poate să fie numărul unu pe lista luiMihai Stoica, dar pe lista lui Becali, Lăcătuş e numărul unu. Şi Becali comandăcine e antrenorul".

Mihai Stoica a fost anunţat vinerea trecută ca noulmanager al grupării din Ghencea, la numai câteva luni după ce s-a jignit publiccu patronul Stelei şi chiar precizase că “mai bine dorm într-o cutie de carton decât să mai lucrez cu el”.

Foto: pariori.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-05-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE