2019-12-13 15:27

Belgianul Axel Witsel a semnat cu Tianjin Quanjian pe un salariu fabulos

 |  14:53
Belgianul Axel Witsel a semnat cu Tianjin Quanjian pe un salariu fabulos

Florentin Dincă

Mircea Lucescu e trist nevoie mare. Tocmai ce a rămas la Zenit fără unul dintre jucătorii săi de bază. Axel Witsel a decis să accepte oferta incredibilă a chinezilor de la Tianjin Quanjian, care îi asigură un salariu de 18 milioane de euro pentru fiecare dintre cele trei sezoane pe care a semnat. Mijlocaşul belgian are ca parteneră de viaţă o românca, pe Rafaella Szabo, cu care are o fetiţă în vârstă de un an şi jumătate.

Deşi a fost ofertat şi de multimpla campioană a Italiei, Juventus Torino, Axel Witsel a fost sincer admiţând că purhoiul de bani al asiaticilor a atârnat decisiv în decizia sa. Dacă își va duce înțelegerea până la capăt, internaţionalul flamand va încasa 54 de milioane de euro, de aproape patru ori mai mult decât ar fi fost remunerat la gruparea torineză.

"A fost o decizie foarte dificilă, pentru că aveam, pe de o parte, o echipă mare și un club de top ca Juventus. Pe de altă parte, era o ofertă crucială pentru familia mea și nu am putut să o refuz. Conducătorii de la Juventus s-au comportat mereu ca niște gentlemani cu mine și nu pot decât să le fiu recunoscător. O să țin cu Juventus și sper să câștige Liga Campionilor. Apoi - cine știe? - poate că într-o zi drumurile ni se vor intersecta, în cele din urmă", a mai spus mijlocașul Belgian pentru Tuttosport.

Tianjin Quanjian îl are antrenor pe Fabio Cannavaro, fost campion mondial cu Italia în 2006 și câștigător al Balonului de Aur în același an. Puţină lume ştie că Fabio Cannavaro a învăţat meseria de antrenor de la Cosmin Olăroiu, al cărui secund a fost la Al Ahli.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE