2020-08-04 23:45

“Bizonul” Gnohere s-a OPERAT și va rata STARTUL sezonului

 |  16:03
“Bizonul” Gnohere s-a OPERAT și va rata STARTUL sezonului

Absența de la reunirea echipei a lui Harlem Gnohere a mirat pe toată lumea la FCSB. Dat ca absent nemotivat, atacantul francez a avut un motiv întemeiat pentru care nu s-a prezentat la primul apel al lui Bogdan Andone. S-a operat și va lipsi aproape două luni, astfel că va rata startul sezonului viitor.

”FCSB anunţă că Harlem Gnohere, care fusese diagnosticat cu ruptură a peretelui anterior şi o slăbire a peretelui posterior ale canalului inghinal de parte stângă (inguinal disruption) şi entezopatie a muşchilor adductori de aceeaşi parte, a fost supus unei intervenţii chirurgicale specifice marţi, 11 iunie 2019. Operaţia a fost un succes, iar perioada estimată de recuperare a jucătorului va fi de 6-8 săptămâni!

Situaţia medicală a celorlalţi jucători accidentaţi de la FCSB:

MARKO MOMCILOVIC - a fost diagnosticat cu hernie de disc L5-S1 şi operat în data de 8 mai 2019. Perioada estimată de recuperare este de 3-4 luni de la momentul intervenţiei.

ALEXANDRU STAN - a fost diagnosticat cu leziune degenerativă a cornului posterior al meniscului intern al genunchiului drept şi condropatie focală condil femural intern de parte dreaptă. A fost operat pe 12 martie 2019, iar perioada estimată de recuperare este de 4 luni”, este buletinul medical al FCSB.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE