2020-04-03 20:10

Blestemul Norei Mork continuă și la CSM București. Norvegianca va fi operată și e OUT alte 6-8 luni

 |  16:05
Blestemul Norei Mork continuă și la CSM București. Norvegianca va fi operată și e OUT alte 6-8 luni

Vicecampioana la handbal feminin, CSM Bucureşti, a anunţat, luni, că jucătoarea norvegiană Nora Mork, adusă cu surle și trâmbițe ca mare vedetă la echipă, a suferit o accidentare gravă la primul meci oficial în tricoul “tigroaicelor”, în Supercupa României cu SCM Râmncu Vâlcea. Ea va fi operată în perioada imediat următoare la ligamentul încrucișat al genunchiului drept, unde a mai fost operată anii trecuți, a noua intervenție chirurgicală suferită în carieră. Perioada de absență se va întinde până la 8 luni. Este foarte probail ca, sportiva să cedeze psihic după această nouă accidentare gravă, și să anunțe în viitorul apropiat că își încheie cariera.

"Ghinion teribil pentru una dintre cele mai bune handbaliste ale lumii, transferată în această vară la CSM Bucureşti. La primul meci în tricoul 'tigroaicelor', cel din Supercupa cu Râmnicu Vâlcea, Nora Mork s-a accidentat la genunchiul drept la începutul reprizei secunde şi nu a mai putut continua partida. Interul dreapta a încercat să mai revină, însă durerile erau prea mari. Astăzi, jucătoarea echipei CSM Bucureşti a fost supusă unui control medical amănunţit, iar rezultatul a fost cel de care se temea toată lumea: ligamentul genunchiului este afectat serios, iar Nora va fi nevoită să suporte o intervenţie chirurgicală în urma căreia va trebui să stea departe de teren câteva luni", se arată într-un comunicat remis Agerpres de clubul bucureştean.

Nora Mork regretă faptul că nu va putea fi alături de noile colege în perioada următoare. "Nu-mi vine să cred că am atâta ghinion. Îmi pare nespus de rău că a venit această accidentare, tocmai acum când toate lucrurile mergeau bine şi mă simţeam în formă. Regret că nu voi putea fi lângă fete în următoarea perioadă, îmi doream mult să joc împreună cu ele şi să ajut echipa să ne atingem toate obiectivele", a declarat sportiva de 28 de ani.

Istoric negru

Nora Mork s-a accidentat grav în luna februarie 2018 la ligamentele încrucişate de la genunchi. S-a operat şi s-a vorbit despre o pauză de de şase luni, cam cât durează revenirea la astfel de accidentări urâte. Recuperarea a durat mult mai mult decât s-a crezut iniţial. Apoi, la o nouă accidentare, s-a zvonit că ar o recidivă. Tragic e că, după mai mult de un an, Nora Mork nu s-a întors pe teren. Aşă că, riscul CSM-ului era extrem de mare în privința achiziționării sale, anunțată în primăvară. Handbalista urma să o înlocuiască pe postul de inter dreapta pe compatrioata Amanda Kurtovic, care a făcut rocada, dinspre CSM către Gyor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-26

In legatura cu acest articol...

UPDATE. CSM Bucureşti a transferat-o pe PACIENTA Nora Mork. Echipa are şi un nou ANTRENOR
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE