2020-05-25 14:39

BOGDAN ANDONE are deja zilele numărate la FCSB după ce a îndrăznit să-i ceară TRANSFERURI lui GIGI BECALI

 |  13:31
BOGDAN ANDONE are deja zilele numărate la FCSB după ce a îndrăznit să-i ceară TRANSFERURI lui GIGI BECALI

O zi mai este până la primul meci oficial al lui FCSB în noul sezon, cu Milsami Orhei, în turul 1 preliminar al Europa League, care se va disputa joi, de la ora 21:30, la Giurgiu. Implicit este primul joc și pentru Bogdan Andone pe banca tehnică a roș-albaștrilor, cel care a îndrăznit să-i ceară transferuri lui Gigi Becali, și asta urgent, deoarece, după părerea sa, are mari probleme la nivelul lotului. Doleanța antrenorului are toate șansele ca să fie privită ca un afront la adresa sa de către Becali, care nu i-a permis niciunui antrenor de-al său să-i solicite vreun transfer sau să se plângă de lotul de jucători.

Concret, tehnicianul a spus că are nevoie de un fundaș stânga, după plecarea lui Junior Morais, de doi interi, Pintilii fiind aproape de finalul de carieră, după o nouă accidentare, dar și de un atacant, după accidentarea lui Gnohere și renunțarea la Rusescu. Putem să mai adăugăm noi un fundaș dreapta de meserie, ca rezervă a lui Belu, și un fundaș central, deoarece echipa sta doar în Planic, Bălașa și Cristea.

”Mai avem nevoie atât numeric, cât și valoric de jucători. Avem nevoie de fundaș stânga, este o prioritate pentru mine. Jucăm acolo cu o improvizație în momentul de față. Sper ca în cel mai scurt timp vor veni jucătorii, dintre care un fundaș stânga și încă vreo 2-3 jucători. Dar să vă garantez acum că vor veni, nu pot. Am discutat cu dânsul (n.r. - Gigi Becali), a spus că va face tot posibilul de a aduce jucătorii de care avem nevoie. Pentru postul de fundaș stânga, opțiuni sunt Ștefan, De Nooijer. S-a tot vorbit despre ei, doi jucători buni, ofensivi, ne trebuie jucători ofensivi pe benzi. Sper să vină cât mai repede. Avem nevoie însă și de un atacant. Stăm în Hora în momentul de față, pentru că Edy Gnohere este accidentat. Din 3 în 3 zile va fi dificil și pentru Hora să țină acest ritm. Avem nevoie de minimum un inter, să nu spun chiar doi. Să vedem ce se întâmplă și cu Pinti. Mi-aș dori să vină în cel mai scurt timp, ca să putem să rotim jucători”, a mai spus Bogdan And one, care a fost completat în aceeași notă și de căpitanul Florin Tănase: "E simplu să ne dăm seama că nu avem un lot cu care să facem față în Liga 1 și în Europa. Ne trebuie 3-4 jucători pentru a ne descurca".

Foto: observator.tv


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-10Parerea ta...

FANE GLONTZ
10 Iul 2019

MAI AVETI SI ALTE SUBIECTE IN AFARA DE BECALI SI TRANSFERUL LUI IANIS ? UN BOU SI O PETARDA . VREM CEVA INTERESANT .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE