2020-08-04 22:21

UPDATE. SURPRIZĂ. Cumnatul lui Șumudică va fi noul ANTRENOR al echipei FCSB

 |  14:19
UPDATE. SURPRIZĂ. Cumnatul lui Șumudică va fi noul ANTRENOR al echipei FCSB

Refuzat de toți antrenorii pe care i-a contactat în ultimele două săptămâni, Gigi Becali a fost nevoit să apeleze la o variantă de avarie, la care nu se aștepta absolut nimeni. Noul antrenor al echipei va fi Bogdan Andone (44 de ani), adică secundul lui Mihai Teja în a doua parte a sezonului abia încheiat și totodată cumnatul lui Marius Șumudică, cel care l-a și propus lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera riscă enorm cu această mutare, Andone neavând experiență la nivel înalt, el nefiind până acum antrenor principal la vreo echipă de prim eșalon.

UPDATE 16.59.  A venit instant și reacția lui Marius Șumudică, cel care a intermediat numirea cumnatului Andone la cârma FCSB. ”Dacă se confirmă, atunci eu vă spun că este o alegere mult mai bună decât pare la prima vedere. Nu ştiu dacă sunt mulţi care îl cunosc la fel de bine ca mine şi vă spun că are multe calităţi. Am jucat împreună la Rapid şi am şi lucrat împreună mai mulţi ani. Este un tip foarte dedicat şi foarte intelligent.Mi-a plăcut la el inclusiv atunci când a decis să nu mai fie secundul meu la Astra şi să-şi înceapă cariera de antrenor principal. Este foarte implicat, simte fotbalul şi poate că şi de aceea Dumnezeu i-a oferit şansa de a antrena o echipă cu care se va lupta pentru titlu şi cupele europene”, a lăudat Marius Șumudică la DigiSport alegerea făcută de Gigi Becali.

UPDATE 16.23. ”Bogdan Andone pentru noi eşti un Şumudică 2. N-ai ce căuta la Steaua. Îl dai pe Teja afara pentru ratarea titlului și îți propui sa-l câștigi cu secundul lui... Steaua a devenit o scoala de antrenori, unde secunzii încearcă sa învețe meserie, pentru ca mai apoi sa prindă un contract de principal prin țările arabe. An de an mai apare câte un nume scos din joben de patron. Și an de an terminam pe 2. Oare nu exista o legătura între toate astea? Ce mai urmează? Lutu antrenor pare deja o varianta de lux... Sigur, vom auzi in zilele următoare despre cât de mult fotbal știe noul secund, despre cât de mult muncește, despre cât de mult studiază... dar ar trebui sa fim atenți la numele noului secund al secundului, pentru ca in Septembrie e posibil sa se facă rocada...", au reacționat fanii de la Peluza Roș-Albastră. 

Pe grupurile de suporteri, fanii FCSB vor să vină la Palatul lui Becali pentru a protesta împotriva deciziei de numire a lui Andone la FCSB. Miercuri, la ora 12:00, ar trebui să aibă loc conferinţa de prezentare a lui Bogdan Andone.

"A picat varianta Edi Iordănescu. Bogdan Andone va fi prezentat miercuri, la ora 12:00, antrenor principal", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

CV Bogdan Andone

Ca jucător, Bogdan Andone  a câștigat trei trofee cu Rapid. Sub comanda lui Mircea Lucescu, acesta a câștigat titlul de campion în 1999, Cupa României în 1998 și Supercupa României în 1999.

În prima parte a sezonului recent încheiat, Andone a fost antrenor principal la Metaloglobus şi la Energeticianul, ambele din liga secundă. În cariera sa de tehnician, el a mai pregătit pe Olimpia Satu Mare şi pe ASUPoli Timișoara. Totodată, Andone a mai lucrat cu Marius Şumudică la Astra şi la Al Shabab. Alături de fostul său coechipier din Giulești, Andone a câştigat titlul de campion în Liga 1.

Foto: digisport.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE