2020-07-07 09:32

Bogdan Burcea, VALIDAT în funcția de selecționer al naționalei feminine de handbal

 |  15:46
Bogdan Burcea, VALIDAT în funcția de selecționer al naționalei feminine de handbal

Antrenorul lui SCM Craiova, Bogdan Burcea, a fost validat, joi, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale feminine de handbal a României.

"A fost o şedinţă a Comisiei Tehnice feminine în urma Campionatului Mondial şi au existat câteva puncte de vedere care au dus la un vot, în sensul în care domnul (Tomas) Ryde să nu continue ca antrenor principal. Au fost făcute şi propuneri. După o primă rundă de negocieri cu cele patru persoane propuse nu am avut un numitor comun. Din cauza asta a mai fost o şedinţă în care au fost propuse trei persoane... iar dintre acestea hai să spunem că s-a ajuns la o înţelegere cu domnul Burcea, el fiind şi votat în numărul cel mai mare de către membrii comisiei. Menţionez că o Comisie Tehnică are un rol consultativ în a face modificări la nivelul staff-urilor echipelor naţionale. Procedura corectă şi cea care a fost îndeplinită este ca un Comitet Director să ia cunoştinţă de aceste propuneri şi să le înainteze spre validare şi decizie Consiliului de Administraţie. Lucru care s-a întâmplat. Iar azi Consiliul de Administraţie a fost de acord ca Tomas Ryde să nu mai fie antrenorul naţionalei şi ca selecţioner să fie Bogdan Burcea", a declarat preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu.

"Bogdan Burcea îşi va alcătui staff-ul, care ţinând cont de timpul scurt până când echipa naţională va intra într-un prim cantonament, să fie validat de Consiliul de Administraţie mâine printr-un e-mail trimis către membri. Cam asta este istoria legată de antrenorul echipei naţionale", a mai adăugat șeful FRH.

În vârstă de 47 de ani, Bogdan Burcea a mai condus în cariera sa formaţiile GS Elpides Dramas, Panathlitikos Dramas, CS Daewoo Craiova, Intercollege Panellinios, STIF Stranda Itrottarfelag, Hondboltsfelagio Tjaldur, Corona Braşov şi SCM Craiova, cu ultima câştigând Cupa EHF în anul 2018.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE