2020-02-24 08:29

Bogdani: Va trebui să dăm sută la sută ca să sperăm într-un rezultat bun cu România

 |  19:03
Bogdani: Va trebui să dăm sută la sută ca să sperăm într-un rezultat bun cu România

Atacantulalbanez Erjon Bogdani a declarat că naţionala Albaniei trebuie să joace lacapacitate maximă, vineri, pentru a spera în obţinerea unui rezultat bun înmeciul cu România, o adversară foarte puternică.

"Trebuiesă fim realişti, România e foarte puternică. Va trebui să dăm sută la sută casă sperăm într-un rezultat bun. Să sperăm şi că românii nu vor prinde cea maibună zi a lor. Nici un egal n-ar fi rău. Dacă vom fi uniţi, ne vom organizabine şi vom avea un joc ofensiv eficient, putem obţine toate punctele. Am avutşansa să joc împotriva lui Mutu şi Chivu, jucători care lipsesc acum. Vomîntâlni o echipă puternică, nu neapărat individualităţi de marcă", a spusBogdani, citat de presa albaneză.

SelecţionerulAlbaniei, Josip Kuzhe, a declarat pentru cotidianul Shqip că va decide cu puţintimp înainte de meciul cu România dacă va juca deschis sau va miza pecontraatac. "Trebuie să ne cunoaştem nivelul şi să vedem ce rezultateputem pretinde. Vrem rezultate bune, chiar dacă nu vreau să vorbesc despreobiectivul final. Ca şi în preliminariile precedente, sper să debutăm cudreptul. Şi când spun asta, mă refer nu numai la un egal în România, ci chiarla victorie. Primul 11 se va alege din 13 jucători: Beqaj, Dallku, Cana, Curri,Vangjeli, Agolli, Lila, Bulku, Skela, Duro, Muzaka, Salihi şi Bogdani. Măgândesc încă la sistemul de joc. Să jucăm deschis sau să jucăm prudent şi sămizăm pe contraatac. O problemă e dacă să jucăm cu doi atacanţi. Cu România,normal ar fi să folosim un singur vârf, dar atunci îl pui pe unicul atacantîntr-o postură grea. O soluţie ar fi să începem cu un vârf şi apoi să-lintroducem şi pe al doilea", a explicat Kuzhe.

MijlocaşulErvin Skela a precizat că nu trebuie făcută o comparaţie între meciul directdin 2007, 6-1 pentru România, şi cel de acum. "Au fost schimbări mari şiîn echipa României, dar amicalul lor cu Turcia a arătat că au potenţial. Dacăjucăm ca o echipă şi ne apărăm bine, nu pierdem la Piatra Neamţ", acomentat Skela.

NaţionalaRomâniei întâlneşte, vineri, de la ora 21.00, pe stadionul Ceahlăul din PiatraNeamţ, selecţionata Albaniei, în primul meci al preliminariilor CampionatuluiEuropean din 2012.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE