2020-07-15 21:01

BOMBĂ. Dan Petrescu, în pole-position pentru a prelua pe Dinamo Moscova. Reacţia impresarului

 |  12:57
BOMBĂ. Dan Petrescu, în pole-position pentru a prelua pe Dinamo Moscova. Reacţia impresarului

Antrenorul lui Dinamo Moscova, Dmitri Hohlov, a demisionat după un nou eşec, 0-2 în deplasare cu Orenburg, în etapa a 12-a din Rusia. Moscoviţii sunt pe penultimul loc în clasament, retrogradabil, cu doar 10 puncte acumulate. Presa rusă scrie că oficialii grupării au întocmit o listă scurtă cu posibilii înlocuitori, iar Dan Petrescu este în fruntea acesteia. Lista îi mai cuprinde pe Oleg Kononov, în cărţi la PAOK Salonic, şi Alexander Haţkevici.

“Bomba” vine de la Nicolae Pîrnău, agentul lui Dan Petrescu, care recunoaşte că există posibilitatea ca antrenorul să părăsească pe CFR Cluj.

"Nu ştiu dacă Dan Petrescu este pe lista posibililor antrenori ai echipei Dinamo, deoarece nu am acea listă. Pot să spun sigur că Petrescu a petrecut o perioadă bună în Rusia, la Dinamo Moscova, şi i-ar plăcea să revină. În grupele Ligii Europa, a învins pe Lazio şi a pierdut cu Celtic. Există şi posibilitatea ca el să-şi încheie contractul cu CFR Cluj. Dacă ar fi o ofertă de la Dinamo, nu cred că ar fi vreun antrenor normal să o refuze, deoarece condiţiile şi campionatul Rusiei sunt o perspectivă atractivă", a declarat agentul.

Dan Petrescu a mai pregătit formaţia Dinamo Moscova, în perioada august 2012-aprilie 2014. În primul sezon, el a preluat echipa de pe ultimul loc al campionatului, fără niciun punct în patru etape, şi a dus-o aproape de cupele europene. El a mai antrenat în Rusia pe Kuban Krasnodar, de două ori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE