2020-02-18 02:46

BOMBA ZILEI! Florin Talpan cere EXCLUDEREA FCSB din cupele europene. CSA Steaua face plângere la UEFA

 |  13:09
BOMBA ZILEI! Florin Talpan cere EXCLUDEREA FCSB din cupele europene. CSA Steaua face plângere la UEFA

Gigi Becali a pierdut acum câteva zile, definitiv, marca Steaua, iar acum primeşte alte lovituri. Pe 9 mai este termen în procesul rpivind despăgubirile de 37 de milioane de euro, pentru ca, marţi, Florin Talpan să anunţe că va cere la UEFA excluderea FCSB din cupele europene!

Florin Talpan a mers la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) pentru a obţine certificatul de grefă, după ce Instanţa Supremă a hotărât că marca Steaua aparţine definitiv Armatei. Motivul: CSA cere UEFA să excludă FCSB din cupele europene!

Florin Talpan, reacţie incredibilă în momentul în care CSM Poli Iaşi a înscris cu FCSB

"Am luat certificatul de grefă cu hotărârea ICCJ şi pregătesc toate hotărârile pe care le avem pentru a notifica UEFA cu privire la aceasta situaţie. Nu mai trebuie să-i permitem lui FCSB să participe, să fie capi de serie, având în vedere toate aceste procese câştigate", a spus Florin Talpan pentru ziare.com la sediul ICCJ.

În acest moment, pe rol mai există două procese între CSA şi Gigi Becali. Clubul Sportiv al Armatei a cerut despăgubiri de 37 de milioane de euro pentru că Gigi Becali a folosit marca "Steaua" timp de 10 ani fără să aibă dreptul. Miercuri, când va avea loc un nou termen în acest dosar, Florin Talpan se va întoarce la ICCJ. Este doar un termen, astfel că sentinţa nu va fi data mai mult ca sigur mâine, scrie sursa citată. Al doilea proces este la Tribunalul Bucureşti, iar Florin Talpan solicită să se constate că FCSB nu deţine palmaresul Stelei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE