2020-08-04 20:39

"Brad Pitt" Tudor, șef la academia de fotbal a lui Becali

 |  13:58
"Brad Pitt" Tudor, șef la academia de fotbal a lui Becali

Gigi Becali susține că l-a convins pe fostul arbitru Alexandru Tudor, retras acum două luni din activitate, să vină la FCSB, unde se va ocupa de Academia de fotbal a clubului roș-albastru.

Cunoscut ca un un tip extrem de religios, cel poreclit Brad Pitt, după asemănarea cu celebrul actor de la Hollywood, își va începe noul job de la ora 10.30, deoarece merge în fiecare zi la biserică. Probabil că noul său loc de muncă va fi unul part-time, deoarece el este angajat cu normă întreagă la FRF.

”Văd că ştie mult mai multe lucruri despre ce înseamnă administrarea fotbalului, mai ales academii. Acum am aflat, după ce i-am spus că îl angajez. Am aflat că ştie foarte multe lucruri chiar şi despre administrarea clubului. Îmi spunea cum vede Guardiola jocul, ce face înainte de antrenamente, cum trebuie să fie tăiată iarba, cât trebuie să fie udată. Şi, în plus de asta, e un om deştept, un om corect, un om drept.  Mă întâlnesc în fiecare zi cu el la biserică. Programul lui va fi după 10.30, că în fiecare zi merge la biserică. După 10.30 va veni aici, deci programul de biserică nu se modifică! Prima dată la Dumnezeu, după aia la astea lumeşti. Am venit cu Sandu să ne consultăm unde facem biserica. O să facem o mică bisericuţă aici. Oriunde este rugăciunea, acolo pune şi Dumnezeu şi ajută. În sistem de mănăstire va fi, în fiecare zi Sfânta Liturghie, o oră jumate. Nu mai există televizoare în cameră la Academie, a fost ideea lui Tudor. Va fi un singur televizor în sala de lectură. Camerele sunt numai pentru odihnă", a declarat Gigi Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE